Home » Sanatate » De la pomană, la spital

De la pomană, la spital

O pomană liniștită din satul Vinderei s-a transformat, sâmbătă, într-un eveniment de groază pentru o mamă și fiul ei. Un câine ciobănesc s-a năpustit asupra copilului de 13 ani, înfigându-și colții în antebrațul acestuia.

Totul s-a petrecut în momentul în care băiatul a vrut să meargă la toaleta din spatele curții, zonă în care câinele, care aparținea unchiului, se plimba nestingherit. Unchiul a reușit să-l scoată pe copil din gura animalului, însă nu a găsit de cuviință să-l și lege. Această neglijență a pus în pericol și viața mamei copilului, în vârstă de 50 de ani. Câinele s-a repezit și asupra ei, a mușcat-o de mai multe ori în diverse locuri de pe corp și i-a fracturat osul metacapian. Scena i-a îngrozit pe toți cei prezenți la pomană.

Martorii au apelat serviciul 112, iar echipajul SMURD sosit la fața locului i-a transportat de urgență pe cei doi la Secția de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” Bârlad. (B.O.)

O pomană liniștită din satul Vinderei s-a transformat, sâmbătă, într-un eveniment de groază pentru o mamă și fiul ei. Un câine ciobănesc s-a năpustit asupra copilului de 13 ani, înfigându-și colții în antebrațul acestuia. Totul s-a petrecut în momentul în care băiatul a vrut să meargă la toaleta din spatele curții, zonă în care câinele, care aparținea unchiului, se plimba nestingherit. Unchiul a reușit să-l scoată pe copil din gura animalului, însă nu a găsit de cuviință să-l și lege. Această neglijență a pus în pericol și viața mamei copilului, în vârstă de 50 de ani. Câinele s-a repezit și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: