Home » Justitie » Minori accidentați în Negrești

Minori accidentați în Negrești

Duminică după-amiază, a avut loc un accident pe raza orașului Negrești. Marius S, de 33 de ani, din orașul Negrești conducea o autoutilitară, iar la un moment dat, trei copii s-au agățat de oblonul din spate al autovehiculului. La scurt timp, cei trei s-au dezechilibrat și au căzut. Conducătorul nu a observat minorii și și-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior de polițiști. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde au fost diagnosticate cu “traumatism cranio-cerebral”, “traumatism cranio-facial și avulsie dentară” și “traumatism cranio-facial și avulsie dentară”.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

Duminică după-amiază, a avut loc un accident pe raza orașului Negrești. Marius S, de 33 de ani, din orașul Negrești conducea o autoutilitară, iar la un moment dat, trei copii s-au agățat de oblonul din spate al autovehiculului. La scurt timp, cei trei s-au dezechilibrat și au căzut. Conducătorul nu a observat minorii și și-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior de polițiști. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde au fost diagnosticate cu "traumatism cranio-cerebral", "traumatism cranio-facial și avulsie…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...