Home » Justitie » Minori accidentați în Negrești

Minori accidentați în Negrești

Duminică după-amiază, a avut loc un accident pe raza orașului Negrești. Marius S, de 33 de ani, din orașul Negrești conducea o autoutilitară, iar la un moment dat, trei copii s-au agățat de oblonul din spate al autovehiculului. La scurt timp, cei trei s-au dezechilibrat și au căzut. Conducătorul nu a observat minorii și și-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior de polițiști. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde au fost diagnosticate cu „traumatism cranio-cerebral”, „traumatism cranio-facial și avulsie dentară” și „traumatism cranio-facial și avulsie dentară”.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

Duminică după-amiază, a avut loc un accident pe raza orașului Negrești. Marius S, de 33 de ani, din orașul Negrești conducea o autoutilitară, iar la un moment dat, trei copii s-au agățat de oblonul din spate al autovehiculului. La scurt timp, cei trei s-au dezechilibrat și au căzut. Conducătorul nu a observat minorii și și-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior de polițiști. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde au fost diagnosticate cu "traumatism cranio-cerebral", "traumatism cranio-facial și avulsie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: