Home » Social » Cursuri pentru atestatul de asistent maternal

Cursuri pentru atestatul de asistent maternal

De la începutul acestui an, Direcța Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui a organizat două sesiuni de formare a persoanelor care au inițiat procedura de atestare în vederea obținerii atestatului de asistent maternal profesionist. La aceste cursuri au fost înscrise 82 de persoane.

Pentru famiile dormice să obțină atestatul de familie aptă să adopte, DGASPC Vaslui a organizat șase sesiuni de cursuri, la care au participat un număr total de 33 de persoane.

Alte cursuri de formare professională organizate de instituția vasluiană au avut în vedere persoanele cu dizabilități, cele de etnie rromă și tinerii care părăsesc sistemul de protecție specială. Pentru aceste categorii au fost organizate cursuri de calificare în meseriile de asfaltator, finisor în construcții și frizer pentru (45 de perosoane), iar în prezent alte 14 perosoane frecventează cursurile de frizer, și 14 de agent curățenie. (A.C.)

De la începutul acestui an, Direcța Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui a organizat două sesiuni de formare a persoanelor care au inițiat procedura de atestare în vederea obținerii atestatului de asistent maternal profesionist. La aceste cursuri au fost înscrise 82 de persoane. Pentru famiile dormice să obțină atestatul de familie aptă să adopte, DGASPC Vaslui a organizat șase sesiuni de cursuri, la care au participat un număr total de 33 de persoane. Alte cursuri de formare professională organizate de instituția vasluiană au avut în vedere persoanele cu dizabilități, cele de etnie rromă și tinerii care părăsesc…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: