Home » Business » "Proprietatea periodică", PREMIERĂ în România. Cum va arăta complexul de 100 milioane euro, cu 900 de apartamente și hotel de 5 stele

"Proprietatea periodică", PREMIERĂ în România. Cum va arăta complexul de 100 milioane euro, cu 900 de apartamente și hotel de 5 stele

Un om de afaceri turc va dezvolta pe un teren de 35.000 de metri pătrați de pe litoral, în localitatea 23 August de lângă Olimp, un complex cu 900 de apartamente, un hotel de cinci stele, piscine, restaurante, baruri, cluburi și terenuri de sport, care va fi dat în folosință treptat, până în 2016.

Amplasat pe un teren de 35.000 de metri pătrați, complexul Blaxy Premium Resort & Hotel va fi construit în zona localității 23 August (județul Constanța), la o distanță de un kilometru nord de stațiunea Olimp, în locul unde Marea Neagră se întâlnește, la margine de pădure, cu lacul Tătlăgeac, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanții dezvoltatorului.

Proiectul prevede ridicarea unui resort mixt alcătuit din șapte tronsoane de locuințe de vacanță având ca facilități piscine exterioare pentru adulți și copii, restaurante, baruri, cluburi, discoteci și terenuri sportive, reunind peste 60 de cluburi de distracție și animație.

Lucrările de împrejmuire a terenului au început, precum și construcția unui showroom.

Planurile dezvoltatorului includ și construirea unui hotel care va avea până la 400 de camere de 5 stele, dotat cu business center, Health Club, Spa și piscină acoperită. Un teatru de vară de tip amfiteatru, o plajă privată în suprafață de aproximativ 9.000 de metri pătrați și o parcare privată amplasată pe un teren de 13.000 de metri pătrați vor deservi atât complexul rezidențial, cât și hotelul.

Dezvoltatorul va lansa în premieră în România conceptul de „proprietatea periodică”, prin care un proprietar va avea acces la concedii pe viață într-o casă de vacanță care îi va aparține în fiecare an, timp de o cel puțin o săptămână având posibilitatea de a o închiria, vinde sau lăsa moștenire.

Complexul va avea două tipuri de unități care vor putea fi cumpărate: Condo simplu cu suprafață de 32 de metri pătrați (capacitate 2 adulți și 2 copii) sau Condo Dublu – 64 metri pătrați (capacitate 4 adulți și 2 copii).

Blaxy Resort va fi deschis pentru vacanțele membrilor săi, care pot achiziționa una sau mai multe perioade, timp de 36 de saptamâni pe an, celelalte 16 săptămâni fiind dedicate îmbunătățirii și administrării serviciilor oferite de resort și hotel.

Prețul de lansare al unei astfel de proprietăți variază între 3.750 și 4.250 de euro, pentru condourile cu vedere la mare și piscină. Cu acești bani se poate achiziționa, pentru totdeauna, și poate fi lăsată moștenire, o săptămână din sezonul de vară într-un astfel de apartament.

Lucrările la proiectul turistic-rezidențial se vor desfășura în două etape. Cele șapte clădiri cu peste 900 de apartamente de vacanță, piscinele, amenajările peisagistice, terenurile sportive, cluburile, barurile, parcarea și plaja privată vor fi finalizate până în vara anului viitor. Ulterior, construcțiile vor continua cu ridicarea hotelui și a centrului de sănătate până în iunie 2016.

Investiția în întregul complex este estimată la aproape 100 de milioane de euro, iar banii vor proveni din surse proprii ale dezvoltatorului și surse atrase (credite bancare și investitori). Reprezentanții dezvoltatorului estimează că investiția va fi recuperată în șapte ani.

Firma Blaxy Premium Resort & Hotel, dezvoltatorul proiectului, este deținut de cetățeanul român de origine turcă Oguz Yilmaz, care a derulat o serie de proiecte imobiliare în România.

Sursa: mediafax.ro

 

Un om de afaceri turc va dezvolta pe un teren de 35.000 de metri pătrați de pe litoral, în localitatea 23 August de lângă Olimp, un complex cu 900 de apartamente, un hotel de cinci stele, piscine, restaurante, baruri, cluburi și terenuri de sport, care va fi dat în folosință treptat, până în 2016. Amplasat pe un teren de 35.000 de metri pătrați, complexul Blaxy Premium Resort & Hotel va fi construit în zona localității 23 August (județul Constanța), la o distanță de un kilometru nord de stațiunea Olimp, în locul unde Marea Neagră se întâlnește, la margine de pădure,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: