Home » Social » Evidentiaza-ti ochii cu farduri de pleoape profesionale (P)

Evidentiaza-ti ochii cu farduri de pleoape profesionale (P)

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, portita prin care poti sa iti dai seama de emotiile si sentimentele celor cu care vorbesti. Invata cum sa ai ochi expresivi urmand cateva sfaturi utile in aplicarea fardurilor de pleoape. Articolul de fata va pune la dispozitie cateva reguli in aplicarea fardurilor, pe care daca le veti urma, veti avea o privire impresionanta.

1. Foloseste produse de calitate – fara acestea, rezultatul nu poate sa fie bun. Fardurile trebuie sa fie rezistente, sa dureze intreaga zi fara sa se stranga in cutele pleoapelor. Gasesti farduri de pleoape profesionale e.l.f pe site-ul Eyeslipsface.com.ro. Ei au trei linii de cosmetice: Essential, Mineral si Studio – in gama Studio gasiti produse profesionale, folosite in saloane de catre make-up artisti.

2. Alege paleta de culori pentru farduri in functie de culoarea ochilor tai. Pentru a evidentia cu efect ochii tai, alege niste culori contrastante culorii ochilor tai. De exemplu, pentru fardarea ochilor albastri sunt recomandate nuante de auriu sau maro, in timp ce ochii verzi sunt complementati perfect de nuante de roz sau maro.

3. Adreseaza intrebari profesionistilor – orice salon de cosmetica vizitezi sau orice forum, pune intrebari daca un lucru legate de produsele pentru machiaj sau despre aplicarea lor iti este neclar.

4. Ai grija la cum aplici fardurile stralucitoare. Acestea pot sa puna ochii in evidenta mai bine decat alte tipuri de farduri, insa tot ele pot sa faca ridurile mult mai vizibile.

5. Foloseste un primer inainte sa aplici fardul de pleoape, pentru a creste rezistenta acestuia. Dupa aplicarea fardului, poti sa folosesti si un strat de pudra translucida, pentru a-l fixa si mai bine pe pleoapa.

6. Pentru un machiaj expresiv aplica mai multe nuante de culori. Foloseste nuante mai deschise de la cotul interior al ochiului pana la jumatatea pleoapei si nuante mai inchise inspre exteriorul ochiului.

7. Foloseste pensulele potrivite pentru machiajul la care ai optat. Pentru imbinarile intre nuante se foloseste o pensula cu peri fini.

Produse profesionale pentru machiajul ochilor: primere, farduri, pensule, palete si seturi intregi de produse gasesti la e.l.f. Tot aici gasesti si multe sfaturi pentru realizarea machiajului perfect, in pagina Get the Look.

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, portita prin care poti sa iti dai seama de emotiile si sentimentele celor cu care vorbesti. Invata cum sa ai ochi expresivi urmand cateva sfaturi utile in aplicarea fardurilor de pleoape. Articolul de fata va pune la dispozitie cateva reguli in aplicarea fardurilor, pe care daca le veti urma, veti avea o privire impresionanta. 1. Foloseste produse de calitate - fara acestea, rezultatul nu poate sa fie bun. Fardurile trebuie sa fie rezistente, sa dureze intreaga zi fara sa se stranga in cutele pleoapelor. Gasesti farduri de pleoape profesionale e.l.f pe site-ul Eyeslipsface.com.ro.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: