Home » Social » Activități culturale la Centrul Eminescu

Activități culturale la Centrul Eminescu

Ieri, la Centrul „Mihai Eminescu” Bârlad, cei pasionați de lectură au participat, într-un mediu organizat, la o serie de activități culturale care mai de care mai antrenante. Cei prezenți au asistat la o prezentare prin care s-a urmărit comemorarea poetului Mihai Eminescu, activitate numită „Copilăria lui Mihai Eminescu”. Bârlădenii au avut parte totodată de o lansare de carte „Jocurile copilăriei” de Roxana Galan.

De asemenea, cei prezenți au fost antrenați cu un concurs numit „Ce încape într-o valiză”, unde câștigătorul a fost premiat cu o carte.

Organizatorii evenimentului cultural au încheiat activitatea cu un moment muzical susținut la pian.

Centrul „Mihai Eminescu” continuă seria de activități educative. Sâmbătă, 26 iulie, începând cu ora 11, bârlădenii vor putea participa la comemorarea lui Constantin Țaga, cunoscut publicului larg ca „bârlădeanul cu chitara”. Principalii moderatori a evenimentului vor fi: Viorica Ghenghea, Dorina Stoica, Adrian Ailoaiei și Mihai Gheciu. Tot sâmbătă, va avea loc și o lectură publică din volumele de poezii „Undeva” și „Învățăcelul”, al căror autor este Constantin Țaga. Momentul va fi susținut de Mariana Sava, Mariana Timofte, Viorica Ghenghea, Dorina Stoica, Adrian Ailoaiei și Geta Modiga.

La sfârșitul programului de lectură cei prezenți vor asculta muzică folk în interpretarea cantautorului Mihai Gheciu. (Daniela PORUMB)

Ieri, la Centrul „Mihai Eminescu” Bârlad, cei pasionați de lectură au participat, într-un mediu organizat, la o serie de activități culturale care mai de care mai antrenante. Cei prezenți au asistat la o prezentare prin care s-a urmărit comemorarea poetului Mihai Eminescu, activitate numită „Copilăria lui Mihai Eminescu”. Bârlădenii au avut parte totodată de o lansare de carte „Jocurile copilăriei” de Roxana Galan. De asemenea, cei prezenți au fost antrenați cu un concurs numit „Ce încape într-o valiză”, unde câștigătorul a fost premiat cu o carte. Organizatorii evenimentului cultural au încheiat activitatea cu un moment muzical susținut la pian. Centrul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: