Home » Social » Accident de muncă la Todirești

Accident de muncă la Todirești

Un muncitor de 39 de ani din Suceava a căzut de la patru metri înălțime de pe o scândură pusă pe ușile de la intrarea într-o hală a unei ferme din Todirești, unde făcea reparații la acoperiș.

Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, bărbatul era singur pe o scândură amplasată pe ușile de la intrarea într-o hală a unei ferme de creștere a animalelor când, la un moment dat, vântul a mișcat ușile ducând la prăbușirea scândurii. Muncitorul a căzut de la patru metri și s-a lovit la cap, fiind găsit ulterior de un coleg de serviciu.

„Bărbatul a fost diagnosticat de echipajul medical cu traumatism cranio-cerebral, fiind transportat cu ambulanța până la Vaslui. Din cauza stării grave în care se afla, pacientul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la un spital din Iași”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa. Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui a declanșat o anchetă în acest caz. (Roxana NĂSTASĂ)

Un muncitor de 39 de ani din Suceava a căzut de la patru metri înălțime de pe o scândură pusă pe ușile de la intrarea într-o hală a unei ferme din Todirești, unde făcea reparații la acoperiș. Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, bărbatul era singur pe o scândură amplasată pe ușile de la intrarea într-o hală a unei ferme de creștere a animalelor când, la un moment dat, vântul a mișcat ușile ducând la prăbușirea scândurii. Muncitorul a căzut de la patru metri și s-a lovit la cap, fiind găsit ulterior de un coleg de serviciu. "Bărbatul a fost diagnosticat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile