Home » Justitie » Arestat preventiv pentru tentativă de viol

Arestat preventiv pentru tentativă de viol

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Văleni, comuna Pădureni a fost reținut de polițiștii Secției de Poliție rurală 4 Huși pentru tentativă de viol. Victima este o minoră în vârstă de 12 ani din aceeși localitate.

În ziua de 22 iulie, minora se afla în locuință cu B. Gheorghiță, concubinul mamei, care era sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a lovit minora cu palmele peste față și a încercat să întrețină raport sexual cu ea. Mama minorei, în vârstă de 29 de ani, a fost cea care a sesizat autoritățile, inculpatul fiind ulterior reținut de polițiști pentru 24 de ore și prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși. Pe numele său, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de viol. Pentru această faptă, bărbatul riscă să petreacă până la 6 ani de închisoare. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Văleni, comuna Pădureni a fost reținut de polițiștii Secției de Poliție rurală 4 Huși pentru tentativă de viol. Victima este o minoră în vârstă de 12 ani din aceeși localitate. În ziua de 22 iulie, minora se afla în locuință cu B. Gheorghiță, concubinul mamei, care era sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a lovit minora cu palmele peste față și a încercat să întrețină raport sexual cu ea. Mama minorei, în vârstă de 29 de ani, a fost cea care a sesizat autoritățile, inculpatul fiind ulterior reținut de polițiști pentru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: