Home » Invatamant » Nedreptate pentru elevii din suburbii

Nedreptate pentru elevii din suburbii

Suburbiile orașelor Negrești și Murgeni au foarte mare nevoie de microbuze care să transporte elevii la școală, dar mai au de așteptat. Întrucât microbuzele școlare pentru navetiști sunt alocate exclusiv în mediul rural, elevii din suburbiile orașelor au de parcurs în continuare kilometri pe jos pentru a ajunge la școală.

Prefectul județului, Andrei Puică s-a arătat nemulțumit de această nedreptate, declarând într-o conferință de presă că nu i se pare normal ca cei din mediul urban să nu beneficieze de microbuze școlare.

„Din punctul meu de vedere, este o eroare faptul că de aceste microbuze nu pot beneficia și copiii din suburbiile orașelor. Voi solicita la București un punct de vedere cu privire la această situație, pentru a rezolva problema elevilor din Murgeni și Negrești, care sunt nevoiți să meargă pe jos la școală”, a precizat prefectul.

Miercuri, județul Vaslui a primit 18 microbuze școlare pentru elevii din mediul rural, și urmează ca, în toamna acestui, să primească alte 18, în vreme ce necesarul este de peste 40. (Roxana NĂSTASĂ)

Suburbiile orașelor Negrești și Murgeni au foarte mare nevoie de microbuze care să transporte elevii la școală, dar mai au de așteptat. Întrucât microbuzele școlare pentru navetiști sunt alocate exclusiv în mediul rural, elevii din suburbiile orașelor au de parcurs în continuare kilometri pe jos pentru a ajunge la școală. Prefectul județului, Andrei Puică s-a arătat nemulțumit de această nedreptate, declarând într-o conferință de presă că nu i se pare normal ca cei din mediul urban să nu beneficieze de microbuze școlare. "Din punctul meu de vedere, este o eroare faptul că de aceste microbuze nu pot beneficia și copiii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: