Home » Invatamant » Profesorii care se vor titulari nu s-au înghesuit la contestații

Profesorii care se vor titulari nu s-au înghesuit la contestații

După rezultatele dezastruoase la proba scrisă a examenului de titularizare, cadrele didactice au avut șansa de a depunde contestații. Ori majoritatea dintre profesori sunt conștienți de nivelul lor și de ceea ce au scris, ori sunt mulțumiți de notele obținute, pentru că, din cei peste 600 de candidați, doar 97 au solicitat reevaluarea lucrărilor.

Cele mai multe contestații au fost depuse de învățători (24), în top urmând profesorii de educație fizică și sport (9), psihopedagogie specială (7), limba engleză , istorie și biologie (câte 6 la fiecare disciplină), limba franceză și română (câte 5 pentru fiecare), iar pentru geografie, matematică, informatică, cultură civică s-au depus câte una sau două contestații. Cea mai mare parte a profesorilor care au depus contestații, au obținut note sub 5 și au profitat de această șansă în speranța că poate reușesc în final să prindă măcar un post de suplinitor.

Rezultatele vor fi afișate pe mâine, după care vor urma etapele de repartizare a candidaților pentru ocuparea posturilor pe perioadă nedeterminată cât și determinată. (Roxana NĂSTASĂ)

După rezultatele dezastruoase la proba scrisă a examenului de titularizare, cadrele didactice au avut șansa de a depunde contestații. Ori majoritatea dintre profesori sunt conștienți de nivelul lor și de ceea ce au scris, ori sunt mulțumiți de notele obținute, pentru că, din cei peste 600 de candidați, doar 97 au solicitat reevaluarea lucrărilor. Cele mai multe contestații au fost depuse de învățători (24), în top urmând profesorii de educație fizică și sport (9), psihopedagogie specială (7), limba engleză , istorie și biologie (câte 6 la fiecare disciplină), limba franceză și română (câte 5 pentru fiecare), iar pentru geografie, matematică,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Didita Gheltu

    nivelul de pregatire este sub orice critica in rindul profesorilor care vor salarii cit mai mari ….mai vrem copii destepti instruiti de asa profesori!!!!!…..cei de facut?

%d blogeri au apreciat: