Home » Justitie » Mama denaturată se lasă căutată

Mama denaturată se lasă căutată

Polițiștii din județ o caută în continuare pe mama care și-a abandonat pruncul, în urmă cu o săptămână, într-un cabinet medical din zona gării. Oamenii legii iau în calcul mai multe posibilități, printre care și aceea că e posibil ca să fie din altă localitate, având în vedere că abandonul a avut loc într-un cabinet din Zona Gării. De asemenea, se are în vedere faptul că femeia căutată e posibil să fi născut acasă.

„Polițiștii efectuează cerecetări pentru identificarea mamei. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, Mihaela Ștraub.

Dacă în 30 de zile mama copilului nu va fi găsită, copilul va primi un nume dat de primar printr-o dispoziție, iar mai apoi va fi dat în grija unui asistent maternal. (Roxana NĂSTASĂ)

Polițiștii din județ o caută în continuare pe mama care și-a abandonat pruncul, în urmă cu o săptămână, într-un cabinet medical din zona gării. Oamenii legii iau în calcul mai multe posibilități, printre care și aceea că e posibil ca să fie din altă localitate, având în vedere că abandonul a avut loc într-un cabinet din Zona Gării. De asemenea, se are în vedere faptul că femeia căutată e posibil să fi născut acasă. "Polițiștii efectuează cerecetări pentru identificarea mamei. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului" a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile