Home » Sport » Micii șahiști vasluieni vor concura la Buzău

Micii șahiști vasluieni vor concura la Buzău

În perioada 2 -4 august, la Buzău se va desfășura campionatul Național de ȘAH “Cupa Municipiului Buzău” – ediția a VIII, unde Palatul Copiilor Vaslui va fi reprezentat de opt sportivi. Concursul se va desfășura în sistem elvețian, pe diferite categorii de vârstă (sub 10 ani, sub 14 ani și sub 18 ani), urmând ca rezultatele îsă fie comunicate Federației Române de Șah pentru calcularea Coeficientului Intern Valoric (CIV) și coeficientului European (ELO). Competeția va fi arbitrartă de Nistor Slabu, arbitru european.

Indiferent de rezultate obținute, toți participanții vor primi din partea organizatorilor o excursie gratuită la Vulcanii Noroioși, iar cei mai merituoși vor fi recompensați cu premii în bani, diplome, trofeie și medalii.

“Acest concurs nu va fi simplu pentru noi, întrucât de fiecare dată la asemenea întreceri participă echipaje bine pregătite din centre cu tradeție în șahul național, cum ar fi Arad, Râmicu Vâlcea, București, Buzău, Constanța, Botoșani, Suceava, Cluj-Napoca”, a declarant Constantin Grosu, instructor de șaj în cadrul Palatului Copiilor Vaslui.

În perioada 2 -4 august, la Buzău se va desfășura campionatul Național de ȘAH “Cupa Municipiului Buzău” - ediția a VIII, unde Palatul Copiilor Vaslui va fi reprezentat de opt sportivi. Concursul se va desfășura în sistem elvețian, pe diferite categorii de vârstă (sub 10 ani, sub 14 ani și sub 18 ani), urmând ca rezultatele îsă fie comunicate Federației Române de Șah pentru calcularea Coeficientului Intern Valoric (CIV) și coeficientului European (ELO). Competeția va fi arbitrartă de Nistor Slabu, arbitru european. Indiferent de rezultate obținute, toți participanții vor primi din partea organizatorilor o excursie gratuită la Vulcanii Noroioși, iar…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...