Home » Justitie » Hoț de carieră, înhățat de polițiști

Hoț de carieră, înhățat de polițiști

Un tânăr bârlădean a comis mai multe infracțiuni de furt, mizând pe faptul că hoțul neprins este negustor cinstit. Doar că în urma ultimei infracțiuni comise, polițiștii i-au venit de hac.

Este vorba despre Alexandru H., în vârstă de 20 de ani, din Bârlad, care la vârsta sa se poate lăuda cu un palmares bogat de infracțiuni.

La începutul lunii iulie, un cetățean i-a devenit victimă, după ce i-a furat telefonul mobil. Alexandru H. a pretins că are nevoie urgentă să dea un telefon, iar un om de rând s-a îndurat să-l lase să sune. Numai că intențiile lui nu erau cele declarate, ci când s-a văzut cu telefonul în mână, dus a fost. Păgubitul a anunțat imediat poliția, iar aceștia au pornit în căutarea infractorului.

Polițiștii au efectuat cercetări și au descoperit că hoțul nu este la prima abatere. El a mai comis alte trei infracțiuni. A sărit gardul unei locuințe și a intrat în casă, de unde a plecat cu un televizor și mai multe electrocasnice, valoarea prejudiciului fiind de 1.000 lei.

Individul nu s-a mulțumit cu atât. Unei alte persoane i-a furat pantofii, în valoare de 100 lei. De asemenea, Alexandru H. și-a mai făcut simțită prezența și în curtea unei locuințe aflate în construcție, de unde a plecat cu mai multe unelte, în valoare de 1.000 lei.

Cu excepția telefonului mobil, restul bunurilor au fost recuperate de polițiști și au fost înapoiate părților vătămate.

Pentru escapadele sale, tănărul infractor a fost reținuț ce către polițiști. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. (Daniela PORUMB)

Un tânăr bârlădean a comis mai multe infracțiuni de furt, mizând pe faptul că hoțul neprins este negustor cinstit. Doar că în urma ultimei infracțiuni comise, polițiștii i-au venit de hac. Este vorba despre Alexandru H., în vârstă de 20 de ani, din Bârlad, care la vârsta sa se poate lăuda cu un palmares bogat de infracțiuni. La începutul lunii iulie, un cetățean i-a devenit victimă, după ce i-a furat telefonul mobil. Alexandru H. a pretins că are nevoie urgentă să dea un telefon, iar un om de rând s-a îndurat să-l lase să sune. Numai că intențiile lui nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: