Home » Invatamant » Leșin la ultima probă de bac

Leșin la ultima probă de bac

La Bârlad, o elevă a leșinat, după ce a făcut un atac de panică din cauza emoțiilor date de subiectele primite, iar o alta a acuzat dureri mari de cap.

Ultima probă scrisă a examenului de bacalaureat a fost de leșin: o elevă s-a prăbușit la vederea subiectelor, iar o alta a fost lovită brusc de o îngrozitoare durere de cap. Ambele incidente s-au petrecut la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad. Prima persoană care a necesitat îngrijiri medicale a fost o eleva care a leșinat. În sala de clasă au fost chemate imediat cadrele medicale, care au scos-o pe hol pentru a nu-i deranja pe ceilalți elevi și i-au administrat o tabletă de calciu. Ulterior, fata și-a revenit și a intrat din nou în sala de examen.

Elevei care a acuzat dureri mari de cap i s-a administrat un calmant, așa încât a fost în stare să reziste până la sfârșit.

Cele două eleve proveneau de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad.

La ultima probă a examenului de bacalaureat, candidații au putut opta, funcție de profilul pe care l-au urmat în timpul celor patru ani de liceu, pentru una din următoarele materii: chimie, fizică, biologie, informatică, economie, geografie, logică, psihologie, sociologie și filosofie.

La această probă s-au înscris 699 de elevi, iar dintre aceștia 140 au ales să nu se prezinte. (Daniela PORUMB)

La Bârlad, o elevă a leșinat, după ce a făcut un atac de panică din cauza emoțiilor date de subiectele primite, iar o alta a acuzat dureri mari de cap. Ultima probă scrisă a examenului de bacalaureat a fost de leșin: o elevă s-a prăbușit la vederea subiectelor, iar o alta a fost lovită brusc de o îngrozitoare durere de cap. Ambele incidente s-au petrecut la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad. Prima persoană care a necesitat îngrijiri medicale a fost o eleva care a leșinat. În sala de clasă au fost chemate imediat cadrele medicale, care au scos-o pe hol…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: