Home » Invatamant » Leșin la ultima probă de bac

Leșin la ultima probă de bac

La Bârlad, o elevă a leșinat, după ce a făcut un atac de panică din cauza emoțiilor date de subiectele primite, iar o alta a acuzat dureri mari de cap.

Ultima probă scrisă a examenului de bacalaureat a fost de leșin: o elevă s-a prăbușit la vederea subiectelor, iar o alta a fost lovită brusc de o îngrozitoare durere de cap. Ambele incidente s-au petrecut la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad. Prima persoană care a necesitat îngrijiri medicale a fost o eleva care a leșinat. În sala de clasă au fost chemate imediat cadrele medicale, care au scos-o pe hol pentru a nu-i deranja pe ceilalți elevi și i-au administrat o tabletă de calciu. Ulterior, fata și-a revenit și a intrat din nou în sala de examen.

Elevei care a acuzat dureri mari de cap i s-a administrat un calmant, așa încât a fost în stare să reziste până la sfârșit.

Cele două eleve proveneau de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad.

La ultima probă a examenului de bacalaureat, candidații au putut opta, funcție de profilul pe care l-au urmat în timpul celor patru ani de liceu, pentru una din următoarele materii: chimie, fizică, biologie, informatică, economie, geografie, logică, psihologie, sociologie și filosofie.

La această probă s-au înscris 699 de elevi, iar dintre aceștia 140 au ales să nu se prezinte. (Daniela PORUMB)

La Bârlad, o elevă a leșinat, după ce a făcut un atac de panică din cauza emoțiilor date de subiectele primite, iar o alta a acuzat dureri mari de cap. Ultima probă scrisă a examenului de bacalaureat a fost de leșin: o elevă s-a prăbușit la vederea subiectelor, iar o alta a fost lovită brusc de o îngrozitoare durere de cap. Ambele incidente s-au petrecut la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad. Prima persoană care a necesitat îngrijiri medicale a fost o eleva care a leșinat. În sala de clasă au fost chemate imediat cadrele medicale, care au scos-o pe hol…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Tabăra RYLA, a V-a ediție la Bârlad

O nouă ediție a Taberei RYLA (Rotary Youth Leadership ...

Surpriză de 8 Martie pentru profesoarele de la Liceul „Marcel Guguianu” din Zorleni

Clipe emoționante, joi, în cancelaria Liceului Tehnologic „Marcel Guguianu” ...

Elevele care vor reprezenta Bârladul și județul la Olimpiada Națională de Neogreacă

Șase eleve  de gimnaziu din Bârlad au reușit să ...