Home » Justitie » Călcată de tren la Dodești

Călcată de tren la Dodești

Sfârșit tragic pentru o femeie în vârstă de 83 de ani, care a fost călcată de tren, ieri dimineață, în Halta Dodești. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, echipajul medical chemat la fața locului nu a mai putut să facă nimic pentru a salva viața bătrânei.

„Femeia a suferit leziuni incompatibile cu viața, echipajul medical deplasat la intervenție neputând face altceva decât să constate decesul” a declarat Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui.

Cauzele în care s-a produs tragicul accident sunt necunoscute, însă polițiștii efectuează cercetări pentru a afla ce căuta bătrâna pe linia ferată și cum a fost posibilă tragedia. (Roxana NĂSTASĂ)

Sfârșit tragic pentru o femeie în vârstă de 83 de ani, care a fost călcată de tren, ieri dimineață, în Halta Dodești. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, echipajul medical chemat la fața locului nu a mai putut să facă nimic pentru a salva viața bătrânei. "Femeia a suferit leziuni incompatibile cu viața, echipajul medical deplasat la intervenție neputând face altceva decât să constate decesul" a declarat Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui. Cauzele în care s-a produs tragicul accident sunt necunoscute, însă polițiștii efectuează cercetări pentru a afla ce căuta bătrâna pe linia ferată și cum a fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile