Home » Social » 80 de nunți deodată la Bârlad

80 de nunți deodată la Bârlad

Este vorba de petrecerea pe care municipalitatea bârlădeană o dă în cinstea cuplurilor care anul acesta sărbătoresc 50 de ani de mariaj.

Anul acesta, 80 de cupluri din Bârlad care au împlinit 50 de ani de căsnicie vor fi sărbătorite de municipalitate. Este pentru prima dată când un număr atât de mare de bârlădeni își sărbătorește nunta de aur.

Petrecerea va fi organizată pe 3 octombrie, în prejma Zilei Internaționale a Persoanelor de Vârsta a III-a, la Centrul de afaceri. Vor fi invitate 500 de persoane care vor plăti câte 50 de lei (cu excepția sărbătoriților).

În anii din urmă, numărul cuplurilor care sărbătoreau 50 ani de ani de căsnicie nu depășea 50-55 de perechi. Ambianța va fi asigurată de Gabriel Dorobanțu, dar și de Frații Reuț, cunoscuți deja de ani de zile, de când onorează invitația primăriei pentru nunta de aur.

Costurile pe care le implică organizarea acestui eveniment ajung la aproape 7.000 de euro. Primăria va suporta doar jumătate din sumă, cealaltă fiind acoperită din vânzarea biletelor. În plus, atât sărbătoriții, cât și ceilalți pensionari care vor dori să participe vor beneficia de transport gratuit cu microbuzele care vor circula din jumătate în jumătate de oră. Biletele vor fi puse în vânzare în curând la sediul Administrației Piețelor. (Mihaela NICULESCU)

Este vorba de petrecerea pe care municipalitatea bârlădeană o dă în cinstea cuplurilor care anul acesta sărbătoresc 50 de ani de mariaj. Anul acesta, 80 de cupluri din Bârlad care au împlinit 50 de ani de căsnicie vor fi sărbătorite de municipalitate. Este pentru prima dată când un număr atât de mare de bârlădeni își sărbătorește nunta de aur. Petrecerea va fi organizată pe 3 octombrie, în prejma Zilei Internaționale a Persoanelor de Vârsta a III-a, la Centrul de afaceri. Vor fi invitate 500 de persoane care vor plăti câte 50 de lei (cu excepția sărbătoriților). În anii din urmă,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: