Home » Sanatate » Postul de director la spital, mai ușor de obținut

Postul de director la spital, mai ușor de obținut

Cei patru candidați pentru postul de director de Îngrijiri medicale de la Bârlad s-au înscris fără a mai avea nevoie de studii de management, iar tematica referitoare la management a fost scoasă din bibliografie.

Ziua de 29 august a fost ultima în care candidații s-au putut înscrie pentru cele trei posturi de director la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

Dacă pentru postul de director medical și pentru cel de director financiar-contabil s-au înscris doar actualii directori, respectiv Gabriela Daniș și, respectiv, Angela Chirilă, pentru postul de director de îngrijiri medicale s-au înscris patru candidați: Adrian Gheorghiu (de la Serviciul de Statistică), Cristina Sârbu – asistentă medicală la Blocul operator, Gina Dumitrașc – asistentă medicală la Radiologie și Daniela Matei – asistentă medicală la Cardiologie.

Concursul va avea loc în perioada 8-12 septembrie, candidații trebuind să susțină, conform metodologiei, o lucrare scrisă, prezentarea unui proiect de management și interviul de selecție.

Spre deosebire de anii trecuți, ocuparea posturilor nu le va mai da mare bătaie de cap concurenților, deoarece condițiile de participare au fost simplificate. Bibliografia de concurs a fost reactualizată pe 12 august, din ea fiind scoasă tematica referitoare la management. În plus, conform noilor cerințe, candidații pentru postul de director de îngrijiri medicale nu trebuie să aibă studii de management. (Mihaela NICULESCU)

Cei patru candidați pentru postul de director de Îngrijiri medicale de la Bârlad s-au înscris fără a mai avea nevoie de studii de management, iar tematica referitoare la management a fost scoasă din bibliografie. Ziua de 29 august a fost ultima în care candidații s-au putut înscrie pentru cele trei posturi de director la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad. Dacă pentru postul de director medical și pentru cel de director financiar-contabil s-au înscris doar actualii directori, respectiv Gabriela Daniș și, respectiv, Angela Chirilă, pentru postul de director de îngrijiri medicale s-au înscris patru candidați: Adrian Gheorghiu (de la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: