Home » Justitie » Dreptate ca-n Vestul sălbatic – Împușcat în cap pe peronul Gării Bârlad

Dreptate ca-n Vestul sălbatic – Împușcat în cap pe peronul Gării Bârlad

Un bărbat de 36 de ani, a ajuns, aseară, la Clinica de Chirurgie Maxilofacială din cadrul Spitalului “Sfântul Spiridon” Iași după ce a fost împușcat în cap de un alt individ, cu care a intrat în conflict în incinta unui bar de pe peronul Gării Bârlad.

După o scurtă “tatonare”, unul dintre ei a scos un pistol cu bile și a luat în cătare fața adversarului, apăsând trăgaciul. Cei care au asistat la eveniment au sunat imediat la 112, la fața locului ajungând o autosanitară din cadrul Stației de Ambulanță Bârlad, care a transportat victima la spitalul din localitate. Medicii l-au diagnosticat pe bărbatul de 36 de ani cu fractură de mandibulă și au decis efectuarea unui examen tomografic, urmând ca ulterior să fie transferat la Iași. Până la închiderea ediției, oficialii Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui nu stabiliseră cu exactitate de la ce a pornit conflictul. Vom reveni cu amănunte în ediția de mâine.

Alex SAVA

Un bărbat de 36 de ani, a ajuns, aseară, la Clinica de Chirurgie Maxilofacială din cadrul Spitalului “Sfântul Spiridon” Iași după ce a fost împușcat în cap de un alt individ, cu care a intrat în conflict în incinta unui bar de pe peronul Gării Bârlad. După o scurtă “tatonare”, unul dintre ei a scos un pistol cu bile și a luat în cătare fața adversarului, apăsând trăgaciul. Cei care au asistat la eveniment au sunat imediat la 112, la fața locului ajungând o autosanitară din cadrul Stației de Ambulanță Bârlad, care a transportat victima la spitalul din localitate. Medicii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: