Home » Social » Bârladul sub lupă – Televizorul viitorului

Bârladul sub lupă – Televizorul viitorului

Sătui de facturile care vin fără încetare și pe care cu greu reușesc să le țină din scurt, un grup de bârlădeni au inventat televizorul viitorului.

Deși acest televizor este economic, util și practic, marele dezavantaj al lui este că nu poate fi deplasat. El este prizonier pe o clădire din zona gării. Cei care au avut inițiativa de a-și proiecta televizorul pe un perete, pentru a fi siguri că nimeni nu va ocupa primul rând și le va fura imaginea ecranului, au avut grijă să lase un mesaj pentru curioși. Ei le-au transmis tuturor celor care îndrăznesc să se uite la presupusele lor emisiuni să-și schimbe viața, nu să le schimbe lor canalul preferat. (D.P.)

Sătui de facturile care vin fără încetare și pe care cu greu reușesc să le țină din scurt, un grup de bârlădeni au inventat televizorul viitorului. Deși acest televizor este economic, util și practic, marele dezavantaj al lui este că nu poate fi deplasat. El este prizonier pe o clădire din zona gării. Cei care au avut inițiativa de a-și proiecta televizorul pe un perete, pentru a fi siguri că nimeni nu va ocupa primul rând și le va fura imaginea ecranului, au avut grijă să lase un mesaj pentru curioși. Ei le-au transmis tuturor celor care îndrăznesc să se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: