Home » Justitie » Dosare penale pentru furt

Dosare penale pentru furt

Doi tineri care au furat, unul dintr-un magazin, celălalt din locuința unei persoane au fost identificați de polițiști și s-au ales cu dosare penale.

Primul dintre ei, Florin T., în vârstă de 24 de ani din comuna Deleni, a pătruns prin efracție, în noaptea de 30 spre 31 august, pe ușa de acces a unui magazin din comună și a sustras mai multe pachete de țigări, băuturi alcoolice, precum și bani. Polițiștii au reușit recuperarea în proporție de 50% a prejudiciului, fiind înapoiat părții vătămate. Tânărul, care nu are antecedente penale, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea legală.

În aceeași noapte, de această dată pe raza comunei Coroiești, un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, Marius S., din satul Mireni, comuna Coroiești, s-a ales cu dosar penal după ce a escaladat gardul împrejmuitor al locuinței unei persoane de 37 de ani, profitând de faptul că o ușă era neasigurată, a pătruns în locuință. A reușit să sustragă mai multe bijuterii din aur, suma de 100 euro, o tabletă , două telefoane mobile și alte bunuri, pe care le-a ascuns. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 5.500 lei, a fost recuperat în totalitate și înapoiat părții vătămate. Pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, Codul Penal prevede pedeapsa cu închisoarea de la 2 la 7 ani. (Roxana NĂSTASĂ)

Doi tineri care au furat, unul dintr-un magazin, celălalt din locuința unei persoane au fost identificați de polițiști și s-au ales cu dosare penale. Primul dintre ei, Florin T., în vârstă de 24 de ani din comuna Deleni, a pătruns prin efracție, în noaptea de 30 spre 31 august, pe ușa de acces a unui magazin din comună și a sustras mai multe pachete de țigări, băuturi alcoolice, precum și bani. Polițiștii au reușit recuperarea în proporție de 50% a prejudiciului, fiind înapoiat părții vătămate. Tânărul, care nu are antecedente penale, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile