Home » Sport » Reunirea lotului de lupte

Reunirea lotului de lupte

Ieri, a avut loc reunirea lotului din cadrul Secției de Lupte a Clubului Sportiv Viitorul Vaslui. Cu aceasă ocazie s-a efectuat vizita medicală și igienizarea sălii de luptă.

“Copii, cadeți și juniori s-au prezentat la antrenamente pentru anul competețional 2014-2015. În prima zi au efectuat cântarul, vizita medicală, organizarea și igienizarea sălii de lupte. MarțI, ora 9, vor începe antrenamentele pentru etapele de cadeți, care au loc în octombrie și noiembrie, Turneul final pe echipe de cadeți și Cupa României, în decembrie”, a declarat Neculai Beligan.

Lotul de luptători de anul acesta s-a mărit odată cu promovarea de la cluburile din județ a unor noi sportivi.

“Au mai venit câțiva sportive, promovați de la clubul satelit Ferești și Centrul de Antrenamente Brănești, care vor urma clasa a IX-a la Liceul cu Program Sportiv Vaslui”, a mai spus Neculai Beligan. (George VARZARI)

Ieri, a avut loc reunirea lotului din cadrul Secției de Lupte a Clubului Sportiv Viitorul Vaslui. Cu aceasă ocazie s-a efectuat vizita medicală și igienizarea sălii de luptă. “Copii, cadeți și juniori s-au prezentat la antrenamente pentru anul competețional 2014-2015. În prima zi au efectuat cântarul, vizita medicală, organizarea și igienizarea sălii de lupte. MarțI, ora 9, vor începe antrenamentele pentru etapele de cadeți, care au loc în octombrie și noiembrie, Turneul final pe echipe de cadeți și Cupa României, în decembrie”, a declarat Neculai Beligan. Lotul de luptători de anul acesta s-a mărit odată cu promovarea de la cluburile…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: