Home » Social » Târgul meșterilor populari, ajuns la a XII-a ediție

Târgul meșterilor populari, ajuns la a XII-a ediție

Ca în fiecare an, Târgul meșterilor populari are loc în primul weekend complet din luna septembrie. Așa că, weekendul acesta Vasluiul va fi gazda meșterilor populari.

Organizat de Primăria Municipiului Vaslui, evenimentul a ajuns la ediția a XII-a (a IV-a care se desfășoară în Parcul Copou, cadru natural deosebit care determină organizatorii să nu ezite atunci când se pune în discuție alegerea locului).

Târgul va începe astăzi, fiind așteptați meșteri populari din cele mai importante centre din țară, printre care Horezu, Corund, Schitu Stavric, Neamț, Bacău, Gura Humorului, Galați, Bistrița Năsăud dar și Huși. În planul meșteșugurilor invitate se va afla ca de obicei ceramica și sculptura din lemn, inspirate de autenticitate.

Astfel, astăzi, sâmbătă și duminică, vasluienii și nu numai, sunt așteptați în Parcul Copou, unde, folosindu-se de pretextul târgului, organizatorii vor oferi publicului și câteva spectacole. Prin urmare, mâine la ora 18, atunci când va avea loc și deschiderea oficială a evenimentului, va urca pe scenă grupul „Etnos” din Republica Moldova, un trio de succes de muzică tradițională autentică, sâmbătă la aceeași oră grupul „Mugurel”, pregătit de Maria Cornea, iar duminică, la ora 13.30, la spartul târgului, totul se va încheia cu grupul „Trei Parale”

Ca în fiecare an, Târgul meșterilor populari are loc în primul weekend complet din luna septembrie. Așa că, weekendul acesta Vasluiul va fi gazda meșterilor populari. Organizat de Primăria Municipiului Vaslui, evenimentul a ajuns la ediția a XII-a (a IV-a care se desfășoară în Parcul Copou, cadru natural deosebit care determină organizatorii să nu ezite atunci când se pune în discuție alegerea locului). Târgul va începe astăzi, fiind așteptați meșteri populari din cele mai importante centre din țară, printre care Horezu, Corund, Schitu Stavric, Neamț, Bacău, Gura Humorului, Galați, Bistrița Năsăud dar și Huși. În planul meșteșugurilor invitate se va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: