Home » Justitie » Procurorul Șelaru rămâne după gratii

Procurorul Șelaru rămâne după gratii

Judecătorii Curții de Apel Iași au respins din nou cererea procurorului criminalist vasluian ajuns după gratii după ce a fost acuzat de luare de mită. Acesta a făcut, joi, o nouă cerere instanțelor ieșene pentru eliberarea condiționată, dar judecătorii i-au respins pentru a doua oară cererea pe motiv că punerea sa în libertate sub control judiciar ar putea influența procesul aflat în desfășurare.

Procurorul Vasile Șelaru a fost arestat deoarece este suspectat că a primit bani și o vacanță pe litoralul românesc în schimbul promsiunii ca va interveni pe lângă magistrații bârlădeni și cei ai Curții de Apel Iași în vederea soluționării favorabile a unor dosare. Astfel, în rechizitoriu se arată faptul că Șelaru a luat de la o persoană suma de 13.000 de lei sub formă de împrumut și, după trei săptămâni, a restituit doar 5.000 de lei persoanei respective, diferența fiind păstrată pentru continuarea demersurilor. Apoi, procurorul criminalist vasluian a lăsat impresia că poate influența un anumit ofițer de poliție din cadrul IPJ Vaslui care ar fi trebuit să soluționize favorabil o avizare a unei firme de pază. Pentru acest demers a cerut și ar fi primit suma de 700 de lei. După această ispravă, două zile mai târziu, Vasile Șelaru a promis unei persoane că va interveni pe lângă un procuror bârlădean care supraveghea cercetările într-un dosar penal, iar pentru asta a acceptat cazarea într-un imobil de pe litoralul românesc. (A.C.)

Judecătorii Curții de Apel Iași au respins din nou cererea procurorului criminalist vasluian ajuns după gratii după ce a fost acuzat de luare de mită. Acesta a făcut, joi, o nouă cerere instanțelor ieșene pentru eliberarea condiționată, dar judecătorii i-au respins pentru a doua oară cererea pe motiv că punerea sa în libertate sub control judiciar ar putea influența procesul aflat în desfășurare. Procurorul Vasile Șelaru a fost arestat deoarece este suspectat că a primit bani și o vacanță pe litoralul românesc în schimbul promsiunii ca va interveni pe lângă magistrații bârlădeni și cei ai Curții de Apel Iași în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: