Home » Business » Zuckerberg: WhatsApp va fi cel mai popular serviciu de mesagerie, cu 3 miliarde de utilizatori

Zuckerberg: WhatsApp va fi cel mai popular serviciu de mesagerie, cu 3 miliarde de utilizatori

Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, estimează că numărul utilizatorilor serviciului WhatsApp va atinge 3 miliarde de persoane în viitorul apropiat, menționând că Facebook este pregătită să cheltuiască miliarde de dolari pentru ca tot mai mulți oameni să beneficieze de acces la internet.

“Cred ca WhatsApp va fi cea mai populară platformă de mesagerie de text din lume, și mai cred că serviciul va conecta două sau trei miliarde de persoane”, a declarat Zuckerberg, citat de Bloomberg.

Aproximativ 1,3 miliarde de utilizatori folosesc în prezent serviciile oferite de Facebook, echivalentul a aproape jumătate din populația conectată la internet.

“Credem că Facebook are o responsabilitate în a oferi acces la internet tot mai multor persoane, chiar dacă va trebui să cheltuim miliarde de dolari pentru asta”, a spus Zuckerberg.

Facebook a anunțat, in februarie, preluarea serviciului de mesagerie WhatsApp, în schimbul a 19 miliarde de dolari. Aceasta este cea mai mare achiziție a unui start-up în ultimii ani, cu mult peste tranzacția de 1 miliard de dolari prin care Facebook a preluat Instagram în 2012 sau achiziția pentru 8,5 miliarde de dolari a Skype de către Microsoft.

La aceea dată, Zuckerberg estima că serviciul va fi folosit de un miliard de utilizatori, cifră care pare tot mai ușor de atins, după ce în august numărul persoanelor care foloseau aplicația era de 600 milioane.

Sursa: mediafax.ro

Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, estimează că numărul utilizatorilor serviciului WhatsApp va atinge 3 miliarde de persoane în viitorul apropiat, menționând că Facebook este pregătită să cheltuiască miliarde de dolari pentru ca tot mai mulți oameni să beneficieze de acces la internet. "Cred ca WhatsApp va fi cea mai populară platformă de mesagerie de text din lume, și mai cred că serviciul va conecta două sau trei miliarde de persoane", a declarat Zuckerberg, citat de Bloomberg. Aproximativ 1,3 miliarde de utilizatori folosesc în prezent serviciile oferite de Facebook, echivalentul a aproape jumătate din populația conectată la internet. "Credem că…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Proiectul de apă și canal din Bârlad este la a cincea licitație. Valoarea investiției a fost actualizată la 66 milioane de lei

de Dănuț CIOBANU SC Aquavas Vaslui a lansat o ...

Muncitorii indieni care urmau să lucreze în Vaslui, blocați la ambasadă de pandemia COVID-19

Pandemia de coronavirus a blocat aducerea în județul Vaslui ...

COVID-19 nu a blocat șantierele. Au fost asfaltați primii kilometri de pe drumul strategic spre Băcani și Bălteni

de Dănuț CIOBANU Firmele de construcții care execută lucrările ...