Home » Justitie » Accident rutier cu patru victime – Foto, video

Accident rutier cu patru victime – Foto, video

Patru oameni au ajus ieri la spital cu multiple fracturi din cauza inconștienței unui șofer care a intrat pe contrasens, ciocnindu-se de o mașină care circula regulamentar. Un alt accident grav s-a petrecut la Puiești, după ce un șofer băut și fără experiență a intrat într-o autoutilitară. În urma impactului, doi tineri au ajuns la spital în stare gravă.

Simona MIHĂILĂ, Daniela PORUMB

Patru persoane au ajuns la spital ieri dimineață, după ce autoturismele în care se aflau – un Wolkswagen și o Dacia 1310 – s-au izbit frontal, pe DJ243, la 2,5 kilometri de Bârlad. În urma impactului, una dintre cele patru persoane, o femeie de 22 de ani, a fost internată în stare de șoc la secția Reanimare din cadrul Spitalului de Urgență „Elena Beldiman”Bârlad, după ce medicii au diagnosticat-o cu fractură de bazin, fractură de antebraț și fractură deschisă de femur.

Atât ea, cât și ceilalți trei, care au suferit, la rândul lor diverse fracturi, sunt acum în afara oricărui pericol, dar numai norocul i-a scos din ghearele morții, ținând cont de cât de grav au fost avariate autoturismele în care circulau.

accident_bariera1Vinovat de producerea acestui accident este, potrivit concluziilor polițiștilor, șoferul Wolkswagen-ului, respectiv Ionuț Vasiliu, în vârstă de 33 de ani care, ignorând regulile de circulație a intrat, pur și simplu pe contrasens, lovind Dacia 1310 care circula regulamentar și în care se aflau trei persoane, printre care și femeia aflată în stare de șoc.

Imediat după impact, la fața locului au sosit echipe ale Poliției și Ambulanței. Circulația a fost oprită, vreme de circa o oră pe ambele sensuri.

Ionuț Vasiliu s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală.

Mai multe fotografii și înregistrări video de la locul accidentului urmăriți pe www.estnews.ro

Un alt accident grav

Impact năucitor pentru cinci tineri, în localitatea Puiești. Doi dintre aceștia sunt în stare gravă la spital. Cel mai grav este un tânăr de 17 ani, din Bârlad, care are politraumatisme, ruptură de splină, fractură craniană, fiind internat la Secția Reanimare de la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad. Un alt tânăr, de 18 ani, tot din Bârlad a ajuns la spital cu un traumatism cranio cerebral și cu o plagă contuză frontală. Ceilalți trei s-au ales cu răni ușoare și nu au necesitat internare.accident_bariera_victima

Tinerii veneau de la Bacău și se îndreptau spre Bârlad, când au intrat într-o autoutilitară, care staționa regulamentar. Vinovat de producerea accidentului este T. Alexandru, în vârstă de 20 de ani, din Iași. Acesta pe fondul neadaptării vitezei, dar și din cauza neatenției a pierdut controlul volanului, izbindu-se de o autoutilitară, în dreptul localității Puiești. Accidentul a avut loc, duminică seara la ora 1.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat că acesta consumase alcool. Avea o alcoolemie de 0,48 mg de alcool pur în aerul expirat. El a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, urmând să i se stabilească exact alcoolemia.

Pentru accidentul provocat, șoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii de vătămare corporală din culpă. El riscă pedeapsa cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau poate fi sancționat cu amendă.

 [youtube http://www.youtube.com/watch?v=MoNoTwiX9KU&w=420&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AB1KmeYp33A&w=420&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=SRdYhzGQtag&w=420&h=315]

Patru oameni au ajus ieri la spital cu multiple fracturi din cauza inconștienței unui șofer care a intrat pe contrasens, ciocnindu-se de o mașină care circula regulamentar. Un alt accident grav s-a petrecut la Puiești, după ce un șofer băut și fără experiență a intrat într-o autoutilitară. În urma impactului, doi tineri au ajuns la spital în stare gravă. Simona MIHĂILĂ, Daniela PORUMB Patru persoane au ajuns la spital ieri dimineață, după ce autoturismele în care se aflau - un Wolkswagen și o Dacia 1310 - s-au izbit frontal, pe DJ243, la 2,5 kilometri de Bârlad. În urma impactului, una…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: