Home » Social » Bârladul sub lupă – Oraș vechi, modă nouă

Bârladul sub lupă – Oraș vechi, modă nouă

Bârlădenii dornici să aibă cât mai multă intimitate nu știu cum să se mai îngrădească pentru a se ascunde de ochii curioși.

Un bârlădean a ales o metodă inedită de a se camufla. El a optat să-și instaleze în loc de poartă, o ușă. Interesant este, că probabil atunci când este căutat, înainte de a deschide ușa, care ține locul unei porți, se uită pe vizor.

Culmea este că a omis că toți curioșii tot îl vor putea spiona, întrucât gardul este făcut din plasă. Pentru a fi sigur că atunci când nu este acasă nimeni nu va îndrăzni să-l prădeze, și-a confecționat un sistem de închidere potrivit pentru o poartă. (D.P.)

Bârlădenii dornici să aibă cât mai multă intimitate nu știu cum să se mai îngrădească pentru a se ascunde de ochii curioși. Un bârlădean a ales o metodă inedită de a se camufla. El a optat să-și instaleze în loc de poartă, o ușă. Interesant este, că probabil atunci când este căutat, înainte de a deschide ușa, care ține locul unei porți, se uită pe vizor. Culmea este că a omis că toți curioșii tot îl vor putea spiona, întrucât gardul este făcut din plasă. Pentru a fi sigur că atunci când nu este acasă nimeni nu va îndrăzni să-l…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: