Home » Administratie » August, o lună bună la Finanțe

August, o lună bună la Finanțe

În urma inspecțiilor făcute la 52 de agenți economici, în luna august, Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Vaslui a dat 17 amenzi în valoare totală de 17.000 de lei și a stabilit sume suplimentare de plată la bugetul statului de 4.9 milioane de lei. Diferențele și accesoriile au fost calculate pentru TVA (trei milioane de lei), impozit pe profit (1.8 milioane) și alte impozite și taxe (0.1 milioane). În ansamblu, în august, AJFP a obținut o creștere a încasărilor cu 1.5% mai mari, comparativ cu aceeași luna a anului trecut, ajungându-se la o sumă totală de peste 55 milioane de lei.

Încasările la bugetul de stat au fost de 19.9 milioane de lei, în ușoară scădere față de cele din perioada similară a anului precedent. Bugetul asigurărilor sociale de stat, 25.3 mil. lei, a fost în creștere cu 4.1% față de veniturile încasate în luna august 2013.

La fondul național unic de asigurări de sănătate, veniturile încasate au fost de 9.5 milioane de lei, în creștere cu 5.5% față de aceeași perioadă a anului precedent. (Bogdan RUSU)

În urma inspecțiilor făcute la 52 de agenți economici, în luna august, Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Vaslui a dat 17 amenzi în valoare totală de 17.000 de lei și a stabilit sume suplimentare de plată la bugetul statului de 4.9 milioane de lei. Diferențele și accesoriile au fost calculate pentru TVA (trei milioane de lei), impozit pe profit (1.8 milioane) și alte impozite și taxe (0.1 milioane). În ansamblu, în august, AJFP a obținut o creștere a încasărilor cu 1.5% mai mari, comparativ cu aceeași luna a anului trecut, ajungându-se la o sumă totală de peste 55 milioane…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile