Home » Sanatate » Decizie de ultimă oră

Decizie de ultimă oră

Examenul pentru ocuparea postului de director de îngrijiri medicale în cadrul Spitalului de urgență „Elena Beldiman”, care ar fi trebuit să aibă loc ieri, a fost amânat. Motivul oficial: unul dintre observatori, respectiv Tatiana Buescu, reprezentanta Ordinului Asitenților Medicali și Moașelor din România, a lipsit din localitate. Așadar, întâmplător sau nu, examenul s-a amânat pentru data de 22 septembrie.

Pentru acest post sunt înscriși patru candidați: Adrian Gheorghiu, Daniela Matei, Gina Dumitrașc și Cristina Sârbu. Deși unele surse dau ca sigură câștigarea concursului de către Daniela Lenuța Matei, asistentă medicală la Cardiologie, tot din surse neoficiale am aflat că aceasta ar avea de gând să-și retragă candidatura. (Mihaela NICULESCU)

Examenul pentru ocuparea postului de director de îngrijiri medicale în cadrul Spitalului de urgență "Elena Beldiman", care ar fi trebuit să aibă loc ieri, a fost amânat. Motivul oficial: unul dintre observatori, respectiv Tatiana Buescu, reprezentanta Ordinului Asitenților Medicali și Moașelor din România, a lipsit din localitate. Așadar, întâmplător sau nu, examenul s-a amânat pentru data de 22 septembrie. Pentru acest post sunt înscriși patru candidați: Adrian Gheorghiu, Daniela Matei, Gina Dumitrașc și Cristina Sârbu. Deși unele surse dau ca sigură câștigarea concursului de către Daniela Lenuța Matei, asistentă medicală la Cardiologie, tot din surse neoficiale am aflat că aceasta…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: