Home » Sport » Echipa suporterilor a înregistrat primul succes

Echipa suporterilor a înregistrat primul succes

FC 2002 Vaslui/AS Vaslui a reușit să câștige meciul cu Viitorul Bălteni, scor 4-1, în cadrul primului meci al echipei nou înființate de suporterii defunctei SC Vaslui.

George VARZARI

După ce echipa de suflet a vasluienilor, SC Vaslui, a încetat să mai existe, suporterii au înființat propria echipă, numită FC 2002 Vaslui/AS Vaslui. Duminica trecută, formația a avut primul meci în preliminariile Cupei României. Partida, desfășurată pe terenul de antrenament al fostei SC Vaslui, a adunat peste 200 de persoane.

A fost un meci clar dominată de vasluieni. Primul gol a fost marcat în minutul 20, de Andrei Tufă. Cel de-al doilea gol a venit pe finalul primei reprize, înscris de Palade. În minutul 54, Tufă a marchat pentru 3-0. Băltenii au reușit golul de onoare abia în minutul 79. Scorul final a fost realizat în minutul 89, când Costel Hariuc a marcat pentru 4-1.

Asociația Suporterilor Vasluieni împreună cu Peluza Nord Vaslui a lansat o campanie de strângere de fonduri în vederea susținerii financiare a echipei. Cotizația minimă anuală este în valoare de 60 de lei. Deplasările echipei se fac din banii donați în timpul meciului de suporteri. Membrii Peluzei Nord Vaslui caută persoane care pot sponsoriza acest proiect.

FC 2002 Vaslui/AS Vaslui a reușit să câștige meciul cu Viitorul Bălteni, scor 4-1, în cadrul primului meci al echipei nou înființate de suporterii defunctei SC Vaslui. George VARZARI După ce echipa de suflet a vasluienilor, SC Vaslui, a încetat să mai existe, suporterii au înființat propria echipă, numită FC 2002 Vaslui/AS Vaslui. Duminica trecută, formația a avut primul meci în preliminariile Cupei României. Partida, desfășurată pe terenul de antrenament al fostei SC Vaslui, a adunat peste 200 de persoane. A fost un meci clar dominată de vasluieni. Primul gol a fost marcat în minutul 20, de Andrei Tufă. Cel…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...