Home » Social » Bârladul sub lupă – Bolid de epocă

Bârladul sub lupă – Bolid de epocă

Recentul eveniment în cadrul căruia pe străzile Bârladului au defilat mai multe mașini retro și de epocă, i-a dat idei unui bârlădean.

Frustrat că a ratat participarea, omul nostru a decis să se pregătească din timp pentru următoarea defilare. Și-a scos „bolidul” din garaj și l-a dichisit cum a stiut el mai bine. I-a vopsit lateralele din față într-o altă culoare, ca să fie mai frumos și l-a lustruit și pe dinăuntru și pe dinafară. Omul nu s-a mulțumit cu atât, așa că a decis să-i ofere patina timpului și autenticitatea vechimii, drept pentru care i-a scos roțile și i-a smult mânerele portierelor. Nerăbdător să primească felicitări pentru rarisima piesă de colecție, bârlădeanul a ales să o expună în grădina de lângă bloc. Aici, localnicii pot să admire și chiar să se pozeze lângă exponat. (D.P.)

Recentul eveniment în cadrul căruia pe străzile Bârladului au defilat mai multe mașini retro și de epocă, i-a dat idei unui bârlădean. Frustrat că a ratat participarea, omul nostru a decis să se pregătească din timp pentru următoarea defilare. Și-a scos "bolidul" din garaj și l-a dichisit cum a stiut el mai bine. I-a vopsit lateralele din față într-o altă culoare, ca să fie mai frumos și l-a lustruit și pe dinăuntru și pe dinafară. Omul nu s-a mulțumit cu atât, așa că a decis să-i ofere patina timpului și autenticitatea vechimii, drept pentru care i-a scos roțile și i-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile