Home » Justitie » O nouă amânare în cazul lotului “Albița”

O nouă amânare în cazul lotului “Albița”

Ieri, Tribunalul Vaslui a dat o nouă amânare în procesul în care 48 de polițiști de frontieră sunt judecați pentru luare de mită. Judecați în libertate și conștienți că acest proces poate dura ani buni, fără să pățească nimic, vameșii de la Albița au cerut un alt termen după ce doi dintre ei și-au schimbat avocații. Astfel, pentru o aprofundare a cauzei, avocații au timp să se pregătească până pe 15 octombrie, dată la care a fost fixat un nou termen de judecată.

Singura “victorie” a instanței în acest dosar a fost legată de faptul că cererea unuia dintre ei, singurul de altfel rămas sub control judiciar, de a scăpa și de această năpastă, a fost respinsă ca fiind nefondată. Ba mai mult, din oficiu, instanța a introdus în cauză toate societățile comerciale sau persoane fizice care au cerut restituirea unor sume de bani sau au formulat contestații. Cu această nouă cauză, există și posibilitatea ca zâmbetele și miștocăria de care au dat dovadă la termenul trecut să dispară în momentul în care se va decide ca acele sume să fie scoase din buzunarul poli celor care închideau ochii pentru un borcan cu gem sau câțiva euro. (A.C.)

Ieri, Tribunalul Vaslui a dat o nouă amânare în procesul în care 48 de polițiști de frontieră sunt judecați pentru luare de mită. Judecați în libertate și conștienți că acest proces poate dura ani buni, fără să pățească nimic, vameșii de la Albița au cerut un alt termen după ce doi dintre ei și-au schimbat avocații. Astfel, pentru o aprofundare a cauzei, avocații au timp să se pregătească până pe 15 octombrie, dată la care a fost fixat un nou termen de judecată. Singura “victorie” a instanței în acest dosar a fost legată de faptul că cererea unuia dintre ei,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: