Home » Social » Ziua Pompierilor din România, sărbătorită la Vaslui

Ziua Pompierilor din România, sărbătorită la Vaslui

Pe 13 septembrie se aniversează Ziua Pompierilor din România, ocazie cu care Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a organizat câteva activități.

Astfel, vasluienii sunt așteptați, sâmbătă, să ia parte la cele organizate de pompieri, printre care se numără și o defilare prin oraș. Totul va începe în jurul orei 10, când oficialii ISU vor rosti câteva cuvinte pentru a marca această zi importantă pentru ei și nu numai, iar mai apoi va avea loc defilarea.

Totodată, în această zi, vasluienii sunt așteptați la sediul instituției, unde vor primi materiale informative și vor avea parte de alte activități interesante. (Roxana NĂSTASĂ)

Pe 13 septembrie se aniversează Ziua Pompierilor din România, ocazie cu care Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a organizat câteva activități. Astfel, vasluienii sunt așteptați, sâmbătă, să ia parte la cele organizate de pompieri, printre care se numără și o defilare prin oraș. Totul va începe în jurul orei 10, când oficialii ISU vor rosti câteva cuvinte pentru a marca această zi importantă pentru ei și nu numai, iar mai apoi va avea loc defilarea. Totodată, în această zi, vasluienii sunt așteptați la sediul instituției, unde vor primi materiale informative și vor avea parte de alte activități interesante.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primăriile vasluiene nu mai au bani pentru plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap

Primăriile din județul Vaslui încep să rămână fără resurse ...

Speranțe mari pentru 49 de comunități vasluiene. Investiții de 161 milioane euro în sistemul de apă și canal

de Dănuț CIOBANU  Marele program de apă și canal ...

Vești bune de la SC Aquavas. Vasluienii vor putea plăti facturile și transmite indexul online

SC Aquavas SA Vaslui are în curs de implementare ...