Home » Social » Ziua Pompierilor din România, sărbătorită la Vaslui

Ziua Pompierilor din România, sărbătorită la Vaslui

Pe 13 septembrie se aniversează Ziua Pompierilor din România, ocazie cu care Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a organizat câteva activități.

Astfel, vasluienii sunt așteptați, sâmbătă, să ia parte la cele organizate de pompieri, printre care se numără și o defilare prin oraș. Totul va începe în jurul orei 10, când oficialii ISU vor rosti câteva cuvinte pentru a marca această zi importantă pentru ei și nu numai, iar mai apoi va avea loc defilarea.

Totodată, în această zi, vasluienii sunt așteptați la sediul instituției, unde vor primi materiale informative și vor avea parte de alte activități interesante. (Roxana NĂSTASĂ)

Pe 13 septembrie se aniversează Ziua Pompierilor din România, ocazie cu care Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a organizat câteva activități. Astfel, vasluienii sunt așteptați, sâmbătă, să ia parte la cele organizate de pompieri, printre care se numără și o defilare prin oraș. Totul va începe în jurul orei 10, când oficialii ISU vor rosti câteva cuvinte pentru a marca această zi importantă pentru ei și nu numai, iar mai apoi va avea loc defilarea. Totodată, în această zi, vasluienii sunt așteptați la sediul instituției, unde vor primi materiale informative și vor avea parte de alte activități interesante.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: