Home » Social » Bârladul are cei mai mari angajatori privați

Bârladul are cei mai mari angajatori privați

La Vaslui, cel mai mare mare angajator este statul. În topul societăților private, Bârladul conduce prin Rulmenți și Confecții SA. În municipiul reședință se remarcă Pancarprod și LCL.

Alexandru CROITORU

Un top al angajatorilor vasluieni cu cel mai mare număr de salariați scoate pe locurile fruntașe, așa cum era de așteptat, instituțiile statului. Astfel, la Vaslui, pe lângă structurile Ministerului de Interne (poliție, jandarmi, ISU), instituția cu cel mai mare număr de angajați este Direcția Generală de Asistență Social și Protecția Copilului Vaslui. Această instituție are nu mai puțin de 1.667 de persoane pe statul de plată. Numărul mare este dat mai ales de însoțitorii de persoane cu handicap.

Pe locul al doilea, în acelașI top, se situează, de data asta o firmă din domeniu privat, SC Rulmenți SA Bârlad, cu un număr total de 1.562 de salariați.

Pe al treilea loc, din nou vom găsi o instituție de stat: Spitalul Județean de Urgență Vaslui, al cărui număr de persoane aflate în plată se ridică la 1.087.

Următoarea poziție aparține unei societăți private, de asemenea din Bârlad, SC Confecții SA, care are 956 de salariați. Aceasta este urmată îndeaproape de Spitalul Elena Beldiman, cu 948 de angajați.

Topul este continuat de două societăți comerciale, care reprezintă singura industrie care mai funcționează in județul Vaslui, cea a confecțiilor: Pancarprod și LCL România. Prima are 681 de salariați și cea de-a doua 677 de persoane pe statul de plată.

La Vaslui, cel mai mare mare angajator este statul. În topul societăților private, Bârladul conduce prin Rulmenți și Confecții SA. În municipiul reședință se remarcă Pancarprod și LCL. Alexandru CROITORU Un top al angajatorilor vasluieni cu cel mai mare număr de salariați scoate pe locurile fruntașe, așa cum era de așteptat, instituțiile statului. Astfel, la Vaslui, pe lângă structurile Ministerului de Interne (poliție, jandarmi, ISU), instituția cu cel mai mare număr de angajați este Direcția Generală de Asistență Social și Protecția Copilului Vaslui. Această instituție are nu mai puțin de 1.667 de persoane pe statul de plată. Numărul mare este…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. nu prea cred ca mai are peste 1000 URB-ul …

%d blogeri au apreciat: