Home » Sport » Competiție de tenis de câmp pentru copii

Competiție de tenis de câmp pentru copii

Sâmbătă, 13 septembrie, la baza sportivă din Grădina Publică, a avut loc un concurs de tenis organizat de compania MPG, în colaborare cu Primăria Bârlad. Compania de marketing sportiv MPG și-a propus, prin organizarea de astfel de concursuri, să încurajeze practicarea tenisului în rândul copiilor sub 10 ani.

Concursul a reunit 31 de copii pasionați de tenis, din Bârlad, Iași, Galați, Bacău, Buzău, Adjud și Chișinău, cei mai mulți fiind bârlădeni – 24. Competiția s-a desfășurat pe trei categorii de vârstă (Roșu, cu vârste de până la 8 ani, Portocaliu – maximum 9 ani și Verde – maximum 10 ani), iar meciurile s-au jucat pe patru terenuri, două din bitum și două cu zgură.

Deși au avut cea mai numeroasă participare, doar doi dintre bârlădeni au ajuns pe podium: Iustin Patrichi a obținut locul I la categoria Roșu, iar Răzvan Andrei s-a clasat pe poziția a doua la categoria Verde. O figură bună au făcut Rareș Ghica, din Tecuci, care a obținut locul I la categoria Portocaliu și Cristian Carteputredă din Galați, care s-a situat primul la categoria Verde.

A fost o competiție binevenită, care nu poate decât să atragă copiii către acest sport frumos care este tenisul. Copiii noștri au avut meciuri bune și mă bucur pentru performanța lui Ionuț Patrichi pentru că este bârlădean și este elevul pe care îl antrenez”, a declarat Adrian Trandafir, organizatorul competiției.

Compania MPG a oferit concurenților mingi, dulciuri și medalii pentru câștigători. Primăria, cu ajutorul sponsorilor, a acordat cupe și dulciuri.

Week-end-ul viitor, la aceeași bază sportivă din Grădina Publică va avea loc a IV-a ediție a Cupei de Toamnă la tenis de câmp, destinată copiilor între 5 și 18 ani, organizată, ca de obicei, de Primăria Bârlad. (Mihaela NICULESCU)

Sâmbătă, 13 septembrie, la baza sportivă din Grădina Publică, a avut loc un concurs de tenis organizat de compania MPG, în colaborare cu Primăria Bârlad. Compania de marketing sportiv MPG și-a propus, prin organizarea de astfel de concursuri, să încurajeze practicarea tenisului în rândul copiilor sub 10 ani. Concursul a reunit 31 de copii pasionați de tenis, din Bârlad, Iași, Galați, Bacău, Buzău, Adjud și Chișinău, cei mai mulți fiind bârlădeni – 24. Competiția s-a desfășurat pe trei categorii de vârstă (Roșu, cu vârste de până la 8 ani, Portocaliu - maximum 9 ani și Verde – maximum 10 ani),…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: