Home » Sport » Rugbyștii bârlădeni au învins CS Știința Petroșani

Rugbyștii bârlădeni au învins CS Știința Petroșani

Echipa de rugby RC Bârlad a susținut, sâmbătă, penultimul meci din play-off-ul Diviziei Naționale. Rugbyștii bârlădeni s-au impus în fața celor de la CS Știința Petroșani, cu 18 – 10.

Sâmbătă, patru echipe de rugby și-au disputat meciurile din semifinale și fiecare a încercat să dea ce au mai bun pentru a ajunge în finală. Rugbyștii bârlădeni s-au întâlnit pe teren propriu cu cei de la Știința Petroșani, în fața cărora au reușit să se impună cu 18 la 10. RC Bârlad se va lupta pentru locul I pe 20 septembrie, cu Poli Iași, echipă care a învins în semifinale CS Năvodari.

”Au fost două reprize diametral opuse, una a știnței Petroșani pentru că s-au mobilizat mai bine în prima repriză, au oferit mai mult. Ai mei au intrat mai greu în joc, dar în a doua repriză ne-am distanțat la 18-10 și am câștigat dreptul de a juca în finală. Finala se va disputa sâmbăta viitoare, rămânând să stabilim de comun acord cu echipa din Iași, pentru că ea a câștigat meciul din semifinală și să vedem unde vom juca următorul joc” ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Chiar dacă în prima repriză rugbyștii bârlădeni s-au desprins mai greu, antrenorul Ioan Harnagea este mulțumit de jocul echipei și de rezultatul obținut, având speranța că și în finală sportivii lui se vor mobiliza la fel de bine și vor reuși să învingă.

Rugbyștii bârlădeni se află la a noua victorie consecutivă. (Daniela PORUMB)

Echipa de rugby RC Bârlad a susținut, sâmbătă, penultimul meci din play-off-ul Diviziei Naționale. Rugbyștii bârlădeni s-au impus în fața celor de la CS Știința Petroșani, cu 18 - 10. Sâmbătă, patru echipe de rugby și-au disputat meciurile din semifinale și fiecare a încercat să dea ce au mai bun pentru a ajunge în finală. Rugbyștii bârlădeni s-au întâlnit pe teren propriu cu cei de la Știința Petroșani, în fața cărora au reușit să se impună cu 18 la 10. RC Bârlad se va lupta pentru locul I pe 20 septembrie, cu Poli Iași, echipă care a învins în semifinale…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: