Home » Justitie » Minor arestat la domiciliu pentru tâlhărie

Minor arestat la domiciliu pentru tâlhărie

Un minor în vârstă de 16 ani, din comuna vasluiană Cozmești, a fost reținut de polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui fiind cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, victimă fiind o bătrână de 82 de ani.

Joia trecută polițiștii au primit o sesizare cu privire la faprul că o femeie de 82 de ani, din satul Fâstâci, comuna Cozmești a fost lovită de doi minori, care i-au sustras banii din locuință. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui, s-a stabilit că fapta a fost comisă de trei frați, care locuiesc în același sat cu bătrâna.

Joi dupamiază, Robert M., de 16 ani, împeună cu alți doi minori, de 13 ani și 11 ani, au intrat fără drept în curtea locuinței victimei. Au observat-o pe aceasta ieșind din locuință, apoi au pătruns în imobil și au sustras suma de 15 lei pe care au găsit-o într-un portofel.

În momentul în care cei trei au ieșit din locuință, bătrâna și-a recunoscut portofelul în mâna lui Robert M. și i-a solicitat acestuia să îl înapoieze. Victima a strigat după ajutor, însă minorii au lovit-o peste mâini și peste spate cu bucăți din lemn. Ulterior, aceștia au fugit din curte și au cheltuit banii la un magazin din localitate.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui au luat măsura reținerii față de Robert M. acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a dispus împotriva minorului măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o durată de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. (Roxana NĂSTASĂ)

Un minor în vârstă de 16 ani, din comuna vasluiană Cozmești, a fost reținut de polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui fiind cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, victimă fiind o bătrână de 82 de ani. Joia trecută polițiștii au primit o sesizare cu privire la faprul că o femeie de 82 de ani, din satul Fâstâci, comuna Cozmești a fost lovită de doi minori, care i-au sustras banii din locuință. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui, s-a stabilit că fapta a fost comisă de trei frați, care locuiesc în același sat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile