Home » Sport » Rugby-știi CSS Bârlad, pregătiți pentru noul an

Rugby-știi CSS Bârlad, pregătiți pentru noul an

Odată cu începerea anului școlar, loturile Clubului Sportiv Școlar (CSS) din Bârlad au intrat în linie dreaptă cu pregătirile. Lotul de rugby under 19 s-a pregătit la Mamaia unde, pe lângă antrenamentele aferente, juniorii au susținut două meciuri test cu echipa Cleopatra Constanța.

Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad, ne-a declarat că startul campionatului îi găsește pe jucători cu un tonus bun și speră că cei doi-trei accidentați din echipă se vor recupera până la startul compeției interne. Primul meci va avea loc acasă, împotriva echipei LPS Focșani, pe data de 27 septembrie. De asemenea, directorul CSS trage speranțe că noul an școlar va fi unul mai bun.

Datele privind calendarul compețional se vor definitiva săptămâna aceasta. (Andrei ARSENE)

Odată cu începerea anului școlar, loturile Clubului Sportiv Școlar (CSS) din Bârlad au intrat în linie dreaptă cu pregătirile. Lotul de rugby under 19 s-a pregătit la Mamaia unde, pe lângă antrenamentele aferente, juniorii au susținut două meciuri test cu echipa Cleopatra Constanța. Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad, ne-a declarat că startul campionatului îi găsește pe jucători cu un tonus bun și speră că cei doi-trei accidentați din echipă se vor recupera până la startul compeției interne. Primul meci va avea loc acasă, împotriva echipei LPS Focșani, pe data de 27 septembrie. De asemenea, directorul CSS trage speranțe că noul…

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: