Home » Administratie » Vasluiul sub lupă – Alpiniștii urcă muntele, vasluienii urcă bordurile

Vasluiul sub lupă – Alpiniștii urcă muntele, vasluienii urcă bordurile

Condiția fizică a locuitorilor care traversează zilnic podul de la fostul ICIL, invidiată chiar și de unii antrenori de fitness, poate fi pusă pe seama muncitorilor care au efectuat lucrări în zonă, care au reușit să facă dintr-o banală bordură, un aparat de exerciții fizice.

Majoritatea celor care nu agrează acest sistem de exerciții, preferă de cele mai multe ori să ocolească bordura, mergând pe marginea străzii. În orice caz, nu putem decât ă apreciem acest mijloc de a menține locuitorii din zonă sănătoși.

Bogdan RUSU

Condiția fizică a locuitorilor care traversează zilnic podul de la fostul ICIL, invidiată chiar și de unii antrenori de fitness, poate fi pusă pe seama muncitorilor care au efectuat lucrări în zonă, care au reușit să facă dintr-o banală bordură, un aparat de exerciții fizice. Majoritatea celor care nu agrează acest sistem de exerciții, preferă de cele mai multe ori să ocolească bordura, mergând pe marginea străzii. În orice caz, nu putem decât ă apreciem acest mijloc de a menține locuitorii din zonă sănătoși. Bogdan RUSU

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: