Home » Social » În atenția elevilor și studenților cu pensie de urmaș!

În atenția elevilor și studenților cu pensie de urmaș!

Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui informează elevii și studenții din județ care beneficiază de pensie de urmaș că trebuie să depună obligatoriu la sediul instituției adeverință de elev/student care să ateste continuarea studiilor. Pentru evitarea suspendării din plată a pensiilor de urmaș, adeverințele trebuie depuse neapărat până pe 8 octombrie.

Adeverința trebuie să facă neapărat refrire la forma de învățământ (zi, seral, IDD) pe care o urmează elevul sau studentul, iar pentru cei care împlinesc vârsta de16 ani în acest an școlar, adeverința de elev va fi depusă în luna în care acest urmaș a împlinit 16 ani. Totodată, adeverința va fi însoțită de un cupon de pensie și copia actului de identitate a copilului urmaș sau a tutorelui, unde este cazul.

„Anul trecut, 700 de elevi din județ s-au ales cu pensiile suspendate din cauza nerespectării termenului în care se depunde adeverința” a declarat directiorul CJP Vaslui, Isabel Bogdan. (Roxana NĂSTASĂ)

Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui informează elevii și studenții din județ care beneficiază de pensie de urmaș că trebuie să depună obligatoriu la sediul instituției adeverință de elev/student care să ateste continuarea studiilor. Pentru evitarea suspendării din plată a pensiilor de urmaș, adeverințele trebuie depuse neapărat până pe 8 octombrie. Adeverința trebuie să facă neapărat refrire la forma de învățământ (zi, seral, IDD) pe care o urmează elevul sau studentul, iar pentru cei care împlinesc vârsta de16 ani în acest an școlar, adeverința de elev va fi depusă în luna în care acest urmaș a împlinit 16 ani. Totodată,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: