Home » Invatamant » Lapte și corn pentru elevii vasluieni

Lapte și corn pentru elevii vasluieni

Elevii din județul Vaslui beneficiază și în acest an de programul guvernamental “Lapte și corn”.

Elevii și preșcolarii din județul Vaslui au primit produsele incluse în Programul guvernamental „Cornul și laptele” din prima zi a noului an școlar.

În județul Vaslui 52.572 de elevi beneficiază de acest program.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, numărul exact de elevi care beneficiază de lapte și corn va fi definitivat după data de 25 septembrie, când vor primi caietele statistice de la fiecare unitate de învățământ.

Firma care se ocupă cu distribuția de lapte în școlile vasluiene este SC ILVAS SA. Produsele de panificație vor fi livrate de SC Parisienne a la Vys SRL și SC Buzdea Com SRL. Firma care se ocupă de distribuția laptelui în școli va încasa 5,9 milioane de lei, fără TVA. Pentru distribuția de cornuri, firma suceveană va încasa 2,49 milioane de lei, fără TVA.

Comparativ cu anul școlar 2013-2014, anul acesta firmele care se ocupă de distribuția laptelui și a cornului vor încasa sume mai mici, iar acest lucru se datorează scăderii numărului de beneficiari. Anul trecut în program au fost incluși 54.327 de elevi. (Daniela PORUMB)

Elevii din județul Vaslui beneficiază și în acest an de programul guvernamental “Lapte și corn”. Elevii și preșcolarii din județul Vaslui au primit produsele incluse în Programul guvernamental „Cornul și laptele” din prima zi a noului an școlar. În județul Vaslui 52.572 de elevi beneficiază de acest program. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, numărul exact de elevi care beneficiază de lapte și corn va fi definitivat după data de 25 septembrie, când vor primi caietele statistice de la fiecare unitate de învățământ. Firma care se ocupă cu distribuția de lapte în școlile vasluiene este SC ILVAS SA. Produsele…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile