Home » Sanatate » Băiețel opărit cu lapte

Băiețel opărit cu lapte

Un băiețel de numai doi ani din comuna Banca a ajuns, ieri, la Spitalul de Arși „Grigore Alexandrescu” din București cu arsuri de gradele I și II care i-au cuprins 25% din suprafața corpului.

Gabriel B. a dat din greșeală peste o oală plină cu lapte opărit. El a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, dar fiind într-o stare foarte gravă medicii l-au trimis la București. Deși starea copilului ar fi impus transportul cu un elicopter al SMURD, acest lucru nu a fost posibil din cauza condițiilor meteo.

Medicii urmează să anunțe Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, care va stabili dacă a fost vorba de o neglijență părinților. (Andrei ARSENE)

Un băiețel de numai doi ani din comuna Banca a ajuns, ieri, la Spitalul de Arși "Grigore Alexandrescu" din București cu arsuri de gradele I și II care i-au cuprins 25% din suprafața corpului. Gabriel B. a dat din greșeală peste o oală plină cu lapte opărit. El a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență "Elena Beldiman" Bârlad, dar fiind într-o stare foarte gravă medicii l-au trimis la București. Deși starea copilului ar fi impus transportul cu un elicopter al SMURD, acest lucru nu a fost posibil din cauza condițiilor meteo. Medicii urmează să anunțe Direcția Generală de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: