Home » Sport » Veteran de bronz la București

Veteran de bronz la București

Rulmentistul Nelu Maftei a obținut medalia de bronz la proba de 800 de metri.

Sportul bârlădean este foarte bine reprezentat și de cei trecuți de prima tinerețe. Vineri, bârlădeanul Nelu Maftei a câștigat medalia de bronz la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Veterani. La 37 de ani, a reușit să termine cursa în 2 minute și 19 secunde.

Competiția, desfășurată între 19-21 septembrie, i-a mai adus la start și pe Dinu Bunu (45 de ani) și Mihai Gheciu (50 de ani), toți angajați la SC Rulmenți Bârlad.

Atleții au fost însoțiți de 100 din colegii lor, fapt ce l-a onorat și l-a obligat foarte mult pe Nelu Maftei.

Îmi doresc din suflet să le confirm așteptările. Important este, bineînțeles, să rezist fizic și să termin cursele. După ce am reușit să mă calific în Top 10 în Europa, ținta mea pentru competiția de la București este Top 5. Fenomenal ar fi să obțin o medalie”, a spus sportivul înainte de participare.

Maftei mai are în palmares un loc 8 la aceeași probă. De asemenea, a mai obținut clasări pe podium la Campionatul Național de Cros pentru veterani din aprilie și la competiția de cros dedicată Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice din octombrie 2013. (Andrei ARSENE)

Rulmentistul Nelu Maftei a obținut medalia de bronz la proba de 800 de metri. Sportul bârlădean este foarte bine reprezentat și de cei trecuți de prima tinerețe. Vineri, bârlădeanul Nelu Maftei a câștigat medalia de bronz la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Veterani. La 37 de ani, a reușit să termine cursa în 2 minute și 19 secunde. Competiția, desfășurată între 19-21 septembrie, i-a mai adus la start și pe Dinu Bunu (45 de ani) și Mihai Gheciu (50 de ani), toți angajați la SC Rulmenți Bârlad. Atleții au fost însoțiți de 100 din colegii lor, fapt ce l-a onorat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: