Home » Justitie » Fiul șefului Poliției locale, înjunghiat în centrul orașului

Fiul șefului Poliției locale, înjunghiat în centrul orașului

Andrei Catană, fiul lui Sorin Catană, șeful Poliției Locale Vaslui, a fost înjunghiat de un tânăr chiar în centrul orașului, în timp ce se plimba cu prietena sa. Minorul este la spital, din fericire în afara oricărui pericol, în timp ce agresorul este încă în libertate.

Alex SAVA

Un conflict iscat în urma unei banale șicane era să-l coste viața pe Andrei Catană, fiul lui Sorin Catană, șeful Poliției Locale Vaslui. Tânărul, în vârstă de 17 ani, se plimba, sâmbătă seara, împreună cu prietena sa, prin centrul municipiului reședință. Alți doi adolescenți, de vârste aproiate, au îndreptat un laser pointer spre fată, lucru care l-a deranjat pe Andrei Catană. Acesta din urmă a intrat într-o altercație verbală cu cei doi. După ce s-a îndepărtat puțin, tânărul a fost ajuns din urmă de unul dintre ei și înjunghiat în abdomen, cel mai probabil cu un briceag.

Andrei a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a rămas internat. Medicii i-au pus un tub de drenaj, nefiind afectate organe vitale.

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui au declanșat acțiuni specifice pentru identificarea autorului care l-a înjunghiat pe minorul de 17 ani. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Suspectul este căutat încă de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, nefiind găsit până la această oră. Reporterii Est News au aflat că cei cu care fiul șefului Poliției Locale Vaslui a intrat în conflict sunt, cel mai probabil, de etnie romă, unul dintre ei având în jur de 14 ani, iar celălalt în jur de 18. Acesta din urmă este și cel care l-a înjunghiat pe Andrei Catană.

Victima le-a declarat polițiștilor că nu îi cunoaște pe cei doi și că totul s-a întâmplat absolut în mod spontan, dar că dacă i-ar revedea i-ar putea recunoaște.

În funcție de numărul de zile de care va avea nevoie Andrei Catană, încadrarea juridică a faptei ar putea fi schimbată, agresorul putând fi judecat inclusiv pentru tentativă de omor.

Andrei Catană, fiul lui Sorin Catană, șeful Poliției Locale Vaslui, a fost înjunghiat de un tânăr chiar în centrul orașului, în timp ce se plimba cu prietena sa. Minorul este la spital, din fericire în afara oricărui pericol, în timp ce agresorul este încă în libertate. Alex SAVA Un conflict iscat în urma unei banale șicane era să-l coste viața pe Andrei Catană, fiul lui Sorin Catană, șeful Poliției Locale Vaslui. Tânărul, în vârstă de 17 ani, se plimba, sâmbătă seara, împreună cu prietena sa, prin centrul municipiului reședință. Alți doi adolescenți, de vârste aproiate, au îndreptat un laser pointer…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: