Home » Sport » Luptătorii bârlădeni, favoriți la București

Luptătorii bârlădeni, favoriți la București

Clubul bârlădean de arte marțiale Miyagi Dojo se pregătește intens pentru campionatele naționale de MMA (Arte Marțiale Mixte) de la sfârșitul lunii, de la București. Evenimentul se va desfășura la Clubul Sportiv Apollo, pe parcursul unei singure zile.

La concursul organizat de Federația Română de Kempo vor participa 12 luptători bârlădeni la toate categoriile. Aici se va ține cont atât de vârstă, greutate cât și stilul de luptă abordat.

„Mă aștept la o comportare cât mai bună și la cât mai multe medalii de aur”, ne-a declarat antrenorul lotului, Gabriel Manta.

El se bazează pe toți membri lotului, însă are așteptări și mai mari de la deja multiplii campioni naționali Rareș Mîrzac, Toma Mîrzac și Eduard Stupu. Sensei Manta i-a nominalizat și pe Cristian Maftei, Andrei Pavel, Mihail Gîlcă. Toți cei enumerați au șansele cele mai mari să aducă medaliile de aur. La această competiție vor participa și Diana Bîclea și Ana Maria Codreanu. Cea dintâi a participat doar la competiții amicale, pe când cealaltă ar putea intra în competiție la sistemul semi-contact. (Andrei ARSENE)

Clubul bârlădean de arte marțiale Miyagi Dojo se pregătește intens pentru campionatele naționale de MMA (Arte Marțiale Mixte) de la sfârșitul lunii, de la București. Evenimentul se va desfășura la Clubul Sportiv Apollo, pe parcursul unei singure zile. La concursul organizat de Federația Română de Kempo vor participa 12 luptători bârlădeni la toate categoriile. Aici se va ține cont atât de vârstă, greutate cât și stilul de luptă abordat. "Mă aștept la o comportare cât mai bună și la cât mai multe medalii de aur", ne-a declarat antrenorul lotului, Gabriel Manta. El se bazează pe toți membri lotului, însă are…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile