Home » Justitie » Și-a parcat "limuzina" pe trecerea de pietoni

Și-a parcat "limuzina" pe trecerea de pietoni

Încă o dovadă de indiferență a legislației rutiere la Bârlad. Unui bârlădean nu i-a păsat că blochează accesul pietonilor și a parcat exact pe trecerea destinată acestora. Ba mai mult, a blocat și circulația mașinilor, întrucât a parcat și pe mijlocul străzii.

Vorbim de un șofer pe care îl putem încadra cu ușurință la categoria vânătorilor de senzațional. El și-a văzut linștit de problemele lui, în timp ce trecătorii și restul șoferilor au fost nevoiți să-l ocolească. (D.P.)

Încă o dovadă de indiferență a legislației rutiere la Bârlad. Unui bârlădean nu i-a păsat că blochează accesul pietonilor și a parcat exact pe trecerea destinată acestora. Ba mai mult, a blocat și circulația mașinilor, întrucât a parcat și pe mijlocul străzii. Vorbim de un șofer pe care îl putem încadra cu ușurință la categoria vânătorilor de senzațional. El și-a văzut linștit de problemele lui, în timp ce trecătorii și restul șoferilor au fost nevoiți să-l ocolească. (D.P.)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...

Veste șoc pentru Timofticiuc Lucian si ziarul Vremea Nouă: nu au avut dreptate! Acum au de plătit despăgubiri de zeci de mii de euro

de Crina BUTA Veste bulversantă pentru cei mai mari ...