Home » Sport » Streetball-ul aduce noi bucurii sportului bârlădean

Streetball-ul aduce noi bucurii sportului bârlădean

Ambele echipe ale clubului Sonicks Bârlad s-au evidențiat la Cupa McDonald’s.

La final de săptămână, a avut loc Cupa McDonald’s la streetball de la Galați rezervată copiilor între 7 și 14 ani. La startul competiției s-au prezentat 14 echipe dintre care și două echipe din Bârlad. Echipele Soniks Junior s-au comportat excelent obținându-se locul doi prin echipa de fete. Jocurile s-au disputat fără a se ține cont de genul competitorilor, astfel în urma tragerilor la sorți echipele de fete au trebuit să joace cu cele de băieți.

Micii baschetbaliști bârlădeni au avut o comportare excepțională, într-una din semifinale întâlnindu-se cele două echipe ale clubului. Meciul a fost unul echilibrat, fetele ieșind câștigătoare.

În finală au jucat echipa feminină din Bârlad contra echipei masculine a Phoenix Galați, unul dintre organizatorii competiției.

„Și acest meci a fost unul echilibrat, jucându-se de la egal la egal până spre final. Am pierdut cu 14-12 și datorită marcării pe ultimele atacuri a unui coș de două puncte a echipei gălățene” ne-a declarat Vlad Sîrbu, antrenorul clubului. Din echipa de fete au făcut parte Andreea Răus, Irina Munteanu, Diana Gheorghiu și Mihaela Tudose. (Andrei ARSENE)

Ambele echipe ale clubului Sonicks Bârlad s-au evidențiat la Cupa McDonald's. La final de săptămână, a avut loc Cupa McDonald's la streetball de la Galați rezervată copiilor între 7 și 14 ani. La startul competiției s-au prezentat 14 echipe dintre care și două echipe din Bârlad. Echipele Soniks Junior s-au comportat excelent obținându-se locul doi prin echipa de fete. Jocurile s-au disputat fără a se ține cont de genul competitorilor, astfel în urma tragerilor la sorți echipele de fete au trebuit să joace cu cele de băieți. Micii baschetbaliști bârlădeni au avut o comportare excepțională, într-una din semifinale întâlnindu-se cele…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: