Home » Sport » Toți copiii sunt invitați la baschet

Toți copiii sunt invitați la baschet

Sonicks Junior Bârlad aduce un nou suflu sportului bârlădean prin echipele de juniori

Cu un istoric de doar un an, Sonicks Junior Bârlad își dorește să atragă din ce în ce mai mulți iubitori ai baschetului. În tot acest timp, antrenorul clubului a reușit să selecteze 40 de copii. Cu toate că antrenorul Vlad Sîrbu a reușit să formeze echipe de fete și de băieți la toate categoriile de vârstă, identificarea noilor membri iubitori ai acestui sport continuă.

„Baschetul e ceva nou pentru Bârlad, astfel că facem numeroase selecții prin școli. Chemăm la preselecție toți copiii interesați. Ne uităm și la părinți, aceștia trebuind să fie mai înalți” ne-a declarat antrenorul clubului Sonicks Junior.

Competițiile la care clubul a participat și încercarea de înregimenta cât mai mulți copii aduce noi speranțe de dezvolatare a clubului.

„Pentru anul competițional ce urmează, dorim o clasare în primii douăzeci la Campionatul Național de Minibaschet”, a mai spus Vlad Sîrbu.

Având în vedere că la nivel de municipiu echipele de baschet au dispărut de ceva ani, Sonicks Junior Bârlad dorește să aducă o înviorare baschetbalistică locală. (Andrei ARSENE)

Sonicks Junior Bârlad aduce un nou suflu sportului bârlădean prin echipele de juniori Cu un istoric de doar un an, Sonicks Junior Bârlad își dorește să atragă din ce în ce mai mulți iubitori ai baschetului. În tot acest timp, antrenorul clubului a reușit să selecteze 40 de copii. Cu toate că antrenorul Vlad Sîrbu a reușit să formeze echipe de fete și de băieți la toate categoriile de vârstă, identificarea noilor membri iubitori ai acestui sport continuă. „Baschetul e ceva nou pentru Bârlad, astfel că facem numeroase selecții prin școli. Chemăm la preselecție toți copiii interesați. Ne uităm și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile