Home » Justitie » Agresorul fiului șefului Poliției Locale a fost găsit

Agresorul fiului șefului Poliției Locale a fost găsit

Tânărul care l-a înjunghiat pe Andrei Catană, fiul lui Sorin Catană, comandantul Poliției Locale Vaslui, a fost identificat pe baza imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere amplasate în oraș. Se numește Marian Florea, are 18 ani și locuiește la ghetoul din blocul 32. Aseară, tânărul a fost reținut și audiat de procurori, recunoscându-și fapta.

Roxana NĂSTASĂ

Agresorii fiului șefului Poliției Locale din Vaslui au fost identificați, după ce trei polițiști locali au verificat imaginile surprinse de camerele instalate în Centrul Civic și pe str. M. Kogălniceanu. Polițiștii locali au stabilit elementele de îmbrăcăminte ale tânărului agresor și parțial fizionomia acestuia.

“Imaginile cu tânărul respectiv, au fost vizionate de către victimă și prietena acestuia, ocazie cu care aceștia l-au recunoscut fără echivoc. Informațiile obținute au fost puse la dispoziția polițiștilor din cadrul Biroului Investigații Criminale a Poliției Municipiului Vaslui, care au demarat procedurile de prindere a presupusului autor, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Locală Vaslui.

“Polițiștii au identificat cele două persoane implicate în incidentul în care un minor în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat. În investigațiile efectuate de polițiști au fost folosite și înregistrările de la camerele de supraveghere puse la dispoziție de Poliția Locală Vaslui. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima pentru vindecare, dar și de rezultatul investigațiilor efectuate de polițiști, va fi realizată încadrarea juridică a faptei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

Andrei Catană, fiul șefului Poliției Locale Vaslui, Sorin Catană, a fost înjunghiat într-o parcare din centrul municipiului Vaslui, sâmbătă seara. Victima a relatat faptul că, în timp ce se deplasa într-o zonă din apropierea centrului civic din municipiul Vaslui, a observat doi tineri în spatele său, care îi șicanau prietena cu un laser pointer. I-a reproșat celui cu laserul gestul, iar tânărul s-a apropiat și l-a tăiat în zona abdominală, în partea stângă. Agresorul se numește Marian Florea, are 18 ani și locuiește la blocul 32, de pe strada Mihail Kogălniceanu. A fost reținut de polițiști și și-a recunoscut fapta. Cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi va fi dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul care l-a înjunghiat pe Andrei Catană, fiul lui Sorin Catană, comandantul Poliției Locale Vaslui, a fost identificat pe baza imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere amplasate în oraș. Se numește Marian Florea, are 18 ani și locuiește la ghetoul din blocul 32. Aseară, tânărul a fost reținut și audiat de procurori, recunoscându-și fapta. Roxana NĂSTASĂ Agresorii fiului șefului Poliției Locale din Vaslui au fost identificați, după ce trei polițiști locali au verificat imaginile surprinse de camerele instalate în Centrul Civic și pe str. M. Kogălniceanu. Polițiștii locali au stabilit elementele de îmbrăcăminte ale tânărului agresor și parțial fizionomia acestuia.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: