Home » Social » Concurs de biciclete în octombrie

Concurs de biciclete în octombrie

Un concurs destinat amatorilor de ciclism se va desfășura pe 5 octombrie. Acțiunea se adresează tuturor persoanelor între 7 și 65 de ani. Acest eveniment este organizat de SC Rulmenți SA Bârlad, cu sprijinul Primăriei Bârlad, DHS Bârlad și al Terasei „Poienița”.

Concursul se va desfășura, începând cu ora 11, pe grupe de vârsta și sex. Va include o cursă pe șosea pe un traseu de 5.000 metri pentru seniori, iar pentru participanții de sub 14 ani, traseul va avea 800 metri și se va desfășura pe aleile din Gradina Publică. Organizatorii vor acorda premii primilor clasați pe fiecare grupă, în obiecte: biciclete, materiale sportive, precum și alte premii speciale.

Amatorii de ciclism se pot înscrie până la data de 3 octombrie la sediul URB (fabrica de rulmenți) sau pe adresa de e-mail n.vicol@urb.ro. (Andrei ARSENE)

Un concurs destinat amatorilor de ciclism se va desfășura pe 5 octombrie. Acțiunea se adresează tuturor persoanelor între 7 și 65 de ani. Acest eveniment este organizat de SC Rulmenți SA Bârlad, cu sprijinul Primăriei Bârlad, DHS Bârlad și al Terasei "Poienița". Concursul se va desfășura, începând cu ora 11, pe grupe de vârsta și sex. Va include o cursă pe șosea pe un traseu de 5.000 metri pentru seniori, iar pentru participanții de sub 14 ani, traseul va avea 800 metri și se va desfășura pe aleile din Gradina Publică. Organizatorii vor acorda premii primilor clasați pe fiecare grupă,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: