Home » Sport » Cross pentru sănătate la Bârlad

Cross pentru sănătate la Bârlad

Peste 300 de atleți de toate vârstele sunt așteptați la crosul organizat de CARP Bârlad.

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza” Bârlad organizează un concurs de cros în incinta Grădinii Publice, pe 27 septembrie. Acest eveniment are o semnificație aparte, anul acesta împlinindu-se 60 de la reorganizare și 116 ani de la înființarea CARP. Tototdată, prin această competiție, organizatorii caută să marcheze alte două sărbcarp-barladători importante: Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice (3 octombrie) și Ziua Mondială a Inimii (26 septembrie).

„La acest cros participă membrii asociației noastre, atât din mediul rural și urban precum și membrii ai Asociației Uniunii Pensionarilor din Bârlad. S-a dispus de către consiliul director ca la acest cros să participe și copiii și nepoții membrilor asociațiilor de până la 18 ani”, a declarat Nicolaie Mihai, președintele CARP Bârlad.

În ceea ce privește înscrierile, acestea se vor face fie la sediul CARP, fie la sediile sucursalelor, însă practica arată că participanții preferă înscrierile din ziua concursului, cu puțin înainte de start.

Crosul se va organiza pe criterii de vârstă și sex, astfel că se va face o diferențiere a distanțelor, pornindu-se de la 200 de metri pentru categoria preșcolari feminini, până la 1.500 de metri pentru băieții din clasele a XI-a și a XII-a și categoria 19-30 de ani masculin.

Competiția s-a putut realiza cu sprijinul a mai multor sponsori din localitate. Concursul de cros va fi precedat de un concert al grupului „Oliver” unde sunt așteptați la cântec, joc și voie bună și toți membrii CARP. (Andrei ARSENE)

Peste 300 de atleți de toate vârstele sunt așteptați la crosul organizat de CARP Bârlad. Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza” Bârlad organizează un concurs de cros în incinta Grădinii Publice, pe 27 septembrie. Acest eveniment are o semnificație aparte, anul acesta împlinindu-se 60 de la reorganizare și 116 ani de la înființarea CARP. Tototdată, prin această competiție, organizatorii caută să marcheze alte două sărbători importante: Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice (3 octombrie) și Ziua Mondială a Inimii (26 septembrie). „La acest cros participă membrii asociației noastre, atât din mediul rural și urban precum și membrii ai…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...